You are here:    Home      Alle categorieen      We zijn geopend, bekijk de video!

We zijn geopend, bekijk de video!

25 februari 2016
Published in Alle categorieen

Klik hier voor de video

Wij tonen ons complete programma voor zowel de professionele als particuliere gebruiker en laten u zien welke verschillende kwalitatieve merken wij leveren. Kraakman Perfors is expert op het gebied van Landbouw, Veehouderij, Akkerbouw, Bollenteelt, Groenteteelt, Tuin, Park, en Golf machines.

Laat u ook informeren door de aanwezige specialisten m.b.t. de actuele thema’s, zoals AMS/GPS systemen, JD smeermiddelen en onkruidbeheersystemen.

Tijdens de showdagen zijn er Kraakzinnige kortingen op alle merchandise uit de voorraad. Neem gerust uw kinderen mee want ook voor de kinderen is er genoeg te beleven. Maak bijvoorbeeld een ritje met onze John Deere Gator en test de verschillende modellen.

Donderdag 25 februari 2016 van 09.00 – 21.00 uur.
Vrijdag 26 februari 2016 van 09.00 – 21.00 uur.
Zaterdag 27 februari 2016 van 09.00 – 13.00 uur.

Agriport 127, 1775 TA Middenmeer

Tot ziens op onze showdagen!

 

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Kraakman

Kraakman BV is John Deere dealer in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Limburg en een stuk van Noord-Brabant en Gelderland met op dit moment vestigingen in Zuidoostbeemster, Middenmeer, Koudekerk aan den Rijn, Voorhout, ‘t Zand, de Kwakel, Lieshout, Haelen, Wijchen, Wittem, Soesterberg, Biervliet, Steenbergen, Wolphaartsdijk, Maasdam en Nieuwe-Tonge.

lees meer over Kraakman.