You are here:    Home      Alle categorieen      Verhuizing Wognum & Wieringerwerf

Verhuizing Wognum & Wieringerwerf

29 december 2015
Published in Alle categorieen

Samenvoeging vestigingen Wognum en Wieringerwerf naar Middenmeer.

Om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk voor u als klant verandert, blijven het magazijn en de werkplaats Wieringerwerf tot en met de verhuizing bereikbaar en actief. Daarnaast zullen wij met een volledig uitgeruste servicewagen beschikbaar zijn om ter plaatse uw machines te kunnen voorzien van service en onderdelen. Tevens kunt u uw onderdelen, machines en overige bestellingen bij ons blijven doen in Wieringerwerf. Ook starten wij tijdelijk een gratis bezorgdienst voor ons magazijn, zodat wij uw bestelde onderdelen op locatie kunnen afleveren.

Wij zullen alles in het werk stellen om de verhuizing zo geruisloos mogelijk voor u te laten verlopen. Graag continueren wij onze prettige relatie vanaf het nieuwe adres. U bent van harte welkom om eind februari een kijkje te komen nemen in ons nieuwe pand.

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met Wieringerwerf (085 – 489 76 30) of Wognum (085- 489 76 40), of met één van onze vertegenwoordigers (Roy Versteeg 06-22737653 en Ruud Pancras 06-53379173).

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Kraakman

Kraakman BV is John Deere dealer in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Limburg en een stuk van Noord-Brabant en Gelderland met op dit moment vestigingen in Zuidoostbeemster, Middenmeer, Koudekerk aan den Rijn, Voorhout, ‘t Zand, de Kwakel, Lieshout, Haelen, Wijchen, Wittem, Soesterberg, Biervliet, Steenbergen, Wolphaartsdijk, Maasdam en Nieuwe-Tonge.

lees meer over Kraakman.