You are here:    Home      Alle categorieen      Vacature: Accountmanager buitendienst

Vacature: Accountmanager buitendienst

21 oktober 2015
Published in Alle categorieen

Accountmanager buitendienst (Zuid-Holland) 40 uur per week

Kraakman Reyneveld BV is drie jaar geleden ontstaan door een fusie van een aantal John Deere dealers in Noord- en Zuid-Holland. Daarnaast hebben wij in augustus 2013 een viertal vestigingen van Perfors BV overgenomen, nu draaiende onder de naam Kraakman Perfors BV. De hoofdactiviteit van Kraakman Reyneveld BV en Kraakman Perfors BV is het verkopen en onderhouden van John Deere machines en producten waar wij trots op zijn. Daarnaast voeren wij een groot aantal andere A-merken zoals Avant, Stihl, Honda en Kärcher. Voor meer informatie kun je onze website of facebook pagina bezoeken (www.kraakman.com). Op alle vestigingen hebben wij een goed uitgeruste werkplaats en een goed georganiseerd magazijnbeheer, waardoor wij in staat zijn in no- time al onze klanten een snelle en deskundige service te verlenen. Tevens hebben een aantal vestigingen een uitgebreide winkel, met daarin alle producten die een professionele of particuliere klant in en om zijn erf nodig heeft. Ook hebben wij een ruim assortiment aan verhuurmachines voor de agrarische sector en professionals in de bouw. Het totale team van Kraakman Reyneveld BV en Kraakman Perfors BV bestaat uit 125 gemotiveerde en hoog gekwalificeerde medewerkers. Ons klantenbestand is zeer gevarieerd, primair bestaande uit agrarische bedrijven (veehouderij, akkerbouw, bollensector), loonbedrijven en aannemers GWW & Infra alsmede diverse waterschappen, gemeentes en particulieren.

Door de groei van de onderneming en uitbreiding van de activiteiten hebben wij op dit moment een aantal openstaande vacatures:

Wij zijn op zoek naar een commerciële verkoper voor de buitendienst in Zuid-Holland (standplaats Koudekerk aan den Rijn) die zich op de landbouw sector gaat richten. Als verkoopmedewerker buitendienst ben je verantwoordelijk voor de verkoop van tractoren, machines en overige landbouwwerktuigen in een specifiek gebied. Je dagelijkse takenpakket bestaat uit het opbouwen en onderhouden van relaties, het up-to-date houden van het klantenbestand, het op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de agrarische sector en het bewaken van een goede relatie met de toeleveranciers. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en relaties en speelt hierin een adviserende en commerciële rol. Binnen het bedrijf werk je veel samen met de magazijnen en werkplaatsen. Je staat binnen deze functie voor het zelfstandig uitvoeren van je werkzaamheden, het tonen van eigen initiatief en het behalen van doelstellingen.

Functie eisen:

  • Een commerciële of technische opleiding op MBO/HBO niveau;
  • Minimaal 4 jaar ervaring als commerciële verkoper (buitendienst);
  • Affiniteit met techniek en de agrarische sector is een pre, evenals relevante werkervaring in de agrarische branche;
  • Je bent commercieel, ondernemend, zelfstandig, besluitvaardig en hebt inlevingsvermogen;
  • Goede kennis in woord en geschrift van de Nederlandse taal;
  • In bezit van rijbewijs B.

Wij bieden

  • Een goed salaris overeenkomstig kennis en ervaring;
  • Auto, laptop en telefoon van de zaak;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een zelfstandige functie binnen een collegiale werksfeer.

Wilt u meer informatie over deze functie?
Dan kun je contact opnemen met de heer F. Dekker, telefoon: 06-53693775.

Je sollicitatiebrief en CV kun je sturen naar de heer F. Dekker / de heer E. Knaapen (hr@kraakman.com)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Kraakman

Kraakman BV is John Deere dealer in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Limburg en een stuk van Noord-Brabant en Gelderland met op dit moment vestigingen in Zuidoostbeemster, Middenmeer, Koudekerk aan den Rijn, Voorhout, ‘t Zand, de Kwakel, Lieshout, Haelen, Wijchen, Wittem, Soesterberg, Biervliet, Steenbergen, Wolphaartsdijk, Maasdam en Nieuwe-Tonge.

lees meer over Kraakman.