Een volgende stap in comfort en efficiëntie

U moet deze tractorreeks echt zelf bekijken. Beleef de productiviteit, de precisie, en het comfort die deze machine voor uw bedrijf oplevert uit eerste hand.
Neem contact op met uw Kraakman vestiging voor een ongelofelijke testrit.

Krijg meer voor elkaar met minder brandstof!

De 6195R zet meer dan 84% van het ontwikkelde motorvermogen om in tractievermogen.
Dat is tot 10% procentpunten meer dan bij andere premiummerken.

De 6155M zet meer dan 83% van het ontwikkelde motorvermogen om in tractievermogen.

Sectieregeling

Wat verwacht u van een premium display? Als u denkt aan ondersteuning voor maximaal 255 secties en volledige ISOBUS AEF-certificatie – prima, dat kunnen we bieden. En als u vindt dat ook een variabele afgifteregeling en telematica standaard op uw tractor thuishoren, kijkt u naar de juiste machine. Voor geavanceerde precisielandbouw kunt u niet om de John Deere tractoren uit de series 6R, 7R en 8R heen.

Bent u op zoek naar nog meer comfort?

Onze grote tractoren zijn voorzien van vele eigenschappen die dat extra niveau aan comfort en productiviteit toevoegen waar u naar op zoek bent.

Cabine-afmetingen

Voelt de ruimte om u heen beklemmend aan, dan heeft dat een effect op u. Omdat uw gezondheid en uw welzijn zeer belangrijke productiviteitsfactoren zijn, hebben we de cabine van de serie 6R groter gemaakt – een flink stuk groter. De cabine meet nu 3,30 m³. Wat een manier om uw dag te beginnen.

Stoelcomfort

Ontspan, relax en herstel tijdens lange werkuren. Kom aan het einde van de werkdag fit uit uw tractor uit de serie 7R of 8R, met eigenschappen die u nooit meer zult willen missen: Active Seat II met proactieve bewegingscompensatie, massagefuncties, 65° stoelrotatie, 3 voetsteunen plus een 6.1 soundsystem en geïntegreerde koelkast.

Een beter zicht

De verlaagde motorkap van de 6M korte-frame-modellen verhoogt het zicht naar voren aanzienlijk. U kunt voorwerpen zien op slechts 5 m afstand naar voren. Door de toevoeging van 180° zicht is het zicht van de 6M sterk verbeterd.*

Ervaar het nu zelf

U hoeft nu nog slechts één ding te doen – contact opnemen met uw Kraakman vestiging en een afspraak maken voor een unieke live-demonstratie met testrit!
Vul het formulier in en wij nemen snel contact met u op.

Kraakman

Kraakman BV is John Deere dealer in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Limburg en een stuk van Noord-Brabant en Gelderland met op dit moment vestigingen in Zuidoostbeemster, Middenmeer, Koudekerk aan den Rijn, Voorhout, ‘t Zand, de Kwakel, Lieshout, Haelen, Wijchen, Wittem, Soesterberg, Biervliet, Steenbergen, Wolphaartsdijk, Maasdam en Nieuwe-Tonge.

lees meer over Kraakman.