You are here:    Home      Alle categorieen      PERSBERICHT ; Nieuwe 1200 Hydro bunkerhark van John Deere

PERSBERICHT ; Nieuwe 1200 Hydro bunkerhark van John Deere

26 februari 2018
Comments are off for this post.

Mannheim, 22 februari 2018 – John Deere blijft het onderhoud van golfbanen en sportvelden eenvoudiger maken met de introductie van de nieuwe 1200H bunkerhark.

De nieuwe 1200H-versie is een aanvulling op het bestaande 1200A-model en biedt het extra voordeel van een hydrostatische transmissie. Dit zorgt voor uitstekend duw- en trekvermogen voor een premium, probleemloze afwerking, ongeacht de toepassing.

Of u nu zand harkt of een sleepmat trekt, de hydrostatische aandrijflijn met driewielaandrijving ontwikkelt veel koppel om zware ladingen te duwen of te trekken. De stuurratio van 10:1, gecombineerd met een compact stuurwiel, maken krappe bochten en eenvoudige bediening mogelijk.

De achterste hark met drie elementen levert uitstekend resultaat voor bunker- , veld- of bouwwerk en kan eenvoudig losgekoppeld worden van de trekhaak bij het wisselen van taken. Daarnaast is het schuifblad voor ontworpen voor eenvoudig heffen en neerlaten en maximale bedrijfstijd, door handige en eenvoudig te bereiken hulpmiddelen en elektronische bedieningen.

De nieuwe 1200H-bunkerhark is verkrijgbaar bij John Deere-dealers vanaf het voorjaar van 2018. Neem voor meer informatie contact op met uw plaatselijke dealer of ga naar www.deere.com

Voor meer informatie, neem contact op met onze Golf Specialist ;

Bart Perfors

06-50456167

b.perfors@kraakman.com

Comments are closed.

Kraakman

Kraakman BV is John Deere dealer in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Limburg en een stuk van Noord-Brabant en Gelderland met op dit moment vestigingen in Zuidoostbeemster, Middenmeer, Koudekerk aan den Rijn, Voorhout, ‘t Zand, de Kwakel, Lieshout, Haelen, Wijchen, Wittem, Soesterberg, Biervliet, Steenbergen, Wolphaartsdijk, Maasdam en Nieuwe-Tonge.

lees meer over Kraakman.