You are here:    Home      Acties      Overname van Mechanisatiebedrijf de Jong BV in de Kwakel

Overname van Mechanisatiebedrijf de Jong BV in de Kwakel

21 december 2018
Published in Acties, Alle categorieen
Comments are off for this post.

In goed overleg met de eigenaar van Mechanisatiebedrijf de Jong BV zal het bedrijf per 17 december 2018 toegevoegd worden aan Kraakman Perfors B.V. De vestiging in De Kwakel wordt hiermee de 7e vestiging van het bedrijf. Mechanisatiebedrijf De Jong is tot op de dag van vandaag een succesvolle speler in de moderne landbouwmechanisatie, mede door het voeren van diverse dealerschappen en A-merken. Mechanisatiebedrijf De Jong is ook nu nog altijd sterk in John Deere-werk: een groot deel van de omzet komt uit het onderhoud van John Deere machines. Dankzij de nieuwe vestiging kan Kraakman Perfors de aanwezigheid in de regio Haarlemmermeer en in Zuid-Holland flink versterken. Eigenaresse Greta Norde is blij dat ze het bedrijf en het personeel een degelijke toekomst kan bieden. Bestaande en nieuwe klanten in het gebied kunnen nu dichtbij huis gebruik maken van de bekende Kraakman Perfors service.

Groeiambitie
In navolging van onze ambitie om te groeien en onze positie in Zuid-Holland te versterken, hebben we een akkoord bereikt met de eigenaresse Greta Norde van Mechanisatiebedrijf de Jong BV in de Kwakel om het bedrijf over te nemen.Mechanisatiebedrijf de Jong BV is van oudsher een John Deere dealer geweest en altijd een sterk servicepunt gebleken in hun verzorgingsgebied met een vast team van mensen die nauw betrokken zijn bij het bedrijf. Door de overname van Mechanisatiebedrijf de Jong verbeteren we de grip op de lokale markt en kunnen we het marktpotentieel, door het bundelen van de krachten, nog beter benutten. Ook in de toekomst.” , aldus algemeen directeur Lex Zandbergen.

Een volgende stap
“De aanwezige kennis en ervaring bij Mechanisatiebedrijf de Jong gaan we combineren met de expertise, kracht en schaalvoordelen van Kraakman Perfors BV. Op die manier kunnen we in de toekomst nog beter voldoen aan de behoeften van onze klanten en zo een volgende stap maken in de verdere ontwikkeling van ons bedrijf”.

Comments are closed.

Kraakman Perfors

Kraakman Perfors is een John Deere dealer in Noord- & Zuid-Holland en Utrecht. Op het moment zijn er vestigingen in 't Zand, Middenmeer, Middenbeemster, de Kwakel, Koudekerk aan den Rijn, Voorhout en Soesterberg.

lees meer over Kraakman Perfors

Aanmelden voor onze Nieuwsbrief

Contact

Kraakman Perfors B.V.
Agriport 127
1775 TA Middenmeer
T. 085-4897630
E info@kraakman.com