Het bedrijf

Kraakman Perfors BV is een John Deere dealer in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Op het moment zijn er vestigingen in Zuidoostbeemster, Middenmeer, Koudekerk aan den Rijn, Voorhout, ‘t Zand, de Kwakel en Soesterberg. Op al onze vestigingen hebben wij een compleet uitgeruste werkplaats en een goed georganiseerd magazijnbeheer, waardoor wij in staat zijn in no-time al onze klanten een snelle en deskundige service te verlenen. Tevens hebben onze vestigingen een showroom, met daarin alle producten die een professionele of particuliere klant nodig heeft. Op dit moment bestaat het team van Kraakman Perfors uit zo’n 100 medewerkers en hebben wij een zeer gevarieerd klantenbestand komende uit de veehouderij, akkerbouw, bollensector, waterschappen, gemeentes, loonbedrijven en de weg- & waterbouw en golfclubs. De hoofdactiviteit van het bedrijf is en blijft het verkopen van de John Deere producten waar wij nog steeds trots op zijn.

Landbouw
Kraakman Perfors biedt een volledig productgamma voor de land- en tuinbouw. Van tractoren tot hakselaars, van aardappelrooimachines tot grasmaaimachines en van opraapwagens tot spuiten; voor elke klus hebben wij de juiste machine. Veehouders, akkerbouwers, bollentelers en loonwerkers vormen slechts een kleine greep uit ons klantenbestand. Ons hoofdmerk is John Deere, dat al sinds 1837 toegewijd is aan iedereen die verbonden is aan het land. De tractoren van dit merk zijn niet te evenaren, of het nu gaat om compacte, middelgrote, grote of gespecialiseerde machines. Verder bieden we van John Deere onder meer maaidorsers, veldspuiten, voorladers en zelfrijdende veldhakselaars.
Ook voor een groot aantal andere kwaliteitsmerken bent u bij ons aan het juiste adres. Denk hierbij aan de kipwagens van Beco, laadmachines van Manitou, knikladers van Avant of de aardappelrooiers van AVR. Onze deskundige, goed opgeleide verkopers helpen u een juiste keuze te maken bij het uitbreiden of vernieuwen van uw machinepark. Naast nieuwe machines bieden wij ook een uitgebreid assortiment van occasions van diverse merken.

Heeft u een machine gevonden? Dan kunt u rekenen op een hoge leveringssnelheid en goede en heldere garantievoorwaarden. Ook voor service en onderhoud zijn wij uw partner. Dankzij goed uitgeruste werkplaatsen, moderne servicewagens, een grote onderdelenvoorraad en uitgekiend magazijnbeheer zijn wij u altijd snel en goed van dienst. Onze VA-certificering is het bewijs van onze grote aandacht voor kwaliteit. Ook is Kraakman Perfors in het bezit van het veiligheidskenmerk van Fedecom. Het COM-keur is een veiligheidskeuring voor arbeidsmiddelen/machines. Deze keuring wordt uitgevoerd door mechanisatiebedrijven, die aangesloten zijn bij Fedecom. Fedecom (voorheen COM) is de brancheorganisatie voor fabrikanten, importeurs en dealers van machines in de landbouw-, tuin & park- en industriesector.

Tuin, Park en golf
Kraakman Perfors is dé expert in Tuin- en Parkmachines. Waterschappen, gemeenten, hoveniers en aannemers in de grond-, weg- en waterbouw vertrouwen op ons uitgebreide aanbod van kwaliteitsmerken. Ook hier speelt John Deere een centrale rol in ons assortiment. Van dit gewaardeerde merk bieden wij professionele maaiers, multifunctionele compacttractoren en gators. Daarnaast leveren we onder meer motorzagen, bosmaaiers en andere gereedschappen van STIHL, knikladers van Avant, maaiers van Spearhead, kunstgrasreinigers van GKB en bladblazers en zuigwagens van Trilo. Ook voor tuingereedschappen van De Groene Hand bent u bij ons aan het juiste adres.

Alles voor golfbanen
Ook voor eigenaren van golfbanen hebben wij alle benodigde machines. Van John Deere bieden wij bijvoorbeeld fairwaymaaiers, greenmaaiers, golfspuiten en trim-, surrounds- en roughtzitmaaiers. Hiermee bent u verzekerd van een prachtige golfbaan en tevreden bezoekers.

Particulier
Ook als particulier bent u van harte welkom bij Kraakman Perfors. Wij bieden alle benodigde machines voor uw tuin en gazon, zoals gazonmaaiers, zitmaaiers, duwmaaiers, verticuteermachines, motorkettingzagen, bladblazers, hogedrukreinigers en schrobmachines. Wij leveren het complete programma van merken als VIKING, STIHL en Kärcher. Daarnaast kunt u ook voor werkkleding, gereedschap, schoeisel of speelgoed bij ons terecht. Onze vestigingen hebben een uitgebreide winkel, waar u alle producten vindt die u nodig heeft.

Geschiedenis
Kraakman Perfors bouwt op een geschiedenis van maar liefst 90 jaar en is John Deere dealer in Noord- & Zuid-Holland en Utrecht. We leveren uitsluitend A-merken. De nadruk ligt daarbij op het gerenommeerde merk John Deere, waarvan wij exclusief dealer zijn in de genoemde regio’s. Daarnaast leveren wij ook een groot aantal andere kwaliteitsmerken. Naast nieuwe machines bent u ook voor occasions en verhuur bij ons aan het juiste adres. Of u nu boer, aannemer of particulier bent, u wilt uw werkzaamheden perfect uitvoeren. Daarom heeft u een machine nodig die naadloos aansluit op uw wensen en behoeften. Kraakman Perfors helpt u deze te vinden. Want naast een uitgebreid aanbod van A-merken bieden wij ook uitstekende dienstverlening.

Dankzij ons grote werkgebied zit Kraakman Perfors altijd bij u in de buurt. Stap gerust eens binnen, u bent van harte welkom. Heeft u liever dat wij naar u toe komen? Dat kan ook. We beschikken over een groot aantal demomodellen, zodat u de nieuwste modellen op uw eigen bedrijf kunt zien én ervaren.

Kraakman Perfors

Kraakman Perfors is een John Deere dealer in Noord- & Zuid-Holland en Utrecht. Op het moment zijn er vestigingen in 't Zand, Middenmeer, Middenbeemster, de Kwakel, Koudekerk aan den Rijn, Voorhout en Soesterberg.

lees meer over Kraakman Perfors