You are here:    Home      Alle categorieen      Nieuwe John Deere 3038E compacttrekker

Nieuwe John Deere 3038E compacttrekker

8 november 2017
Comments are off for this post.

De nieuwe John Deere 3038E compacttrekker is bedoeld voor paardenhouders en kleine veehouders, groenaannemers en dienstverleners in groenbeheer en -onderhoud die op zoek zijn naar machines ontworpen voor verschillende soorten taken.

De 3038E is uitgerust met een krachtige Fase IV/Final Tier 4 motor van 27,4 kW (37,3hp) . Een hydrostatische transmissie met Twin Touch-voetpedalen voorziet de bestuurder van een eenvoudige en comfortabele bediening om de juiste snelheid te kunnen bepalen voor de betreffende taak.

De Twin Touch-pedalen zijn intuïtief en eenvoudig in gebruik waarmee de bestuurder de productiviteit kan maximaliseren. De onafhankelijke aftakas van de 3038E kan tijdens het rijden ingeschakeld worden, waardoor stoppen en gebruik van de koppeling niet nodig is. De onafhankelijke aftakas is eenvoudig in gebruik en heeft bovendien een duurzame natte koppeling die de aftakas-inschakeling bestuurt.

Een nieuwe 300E voorlader specifiek ontworpen ter aanvulling van de 3038E, heeft een gebogen hefboom en duurzame onderdelen. Deze elementen bieden samen met de kleine draaicirkel van de trekker een zeer wendbare combinatie voor werkzaamheden met de voorlader. Vierwielaandrijving is standaard beschikbaar voor meer veeleisende toepassingen en moeilijke bodemomstandigheden.

De 3038E-compacttrekker biedt eveneens uitschuifbare schakels, deze optie is beschikbaar af-fabriek of als achteraf opbouw. Dit maakt het koppelen en ontkoppelen van werktuigen aan de achterzijde heel eenvoudig en verhoogt de algemene prestaties in het veld. De optie is compatibel met een breed assortiment aan werktuigen, waaronder maaiers, schuiven en veegborstels.

“Deze nieuwe trekker is eenvoudig in gebruik en onderhoud, aankoop en bezit is ook gemakkelijk,” zegt Carlos Aragones, de Europese Segmentmanager Turf bij John Deere. “De 3038E Compacttrekker levert ongeacht de taak, John Deere-kwaliteit en -betrouwbaarheid voor een budgetvriendelijke prijs.”

Voor meer informatie over de nieuwe 3038E compacttrekker van John Deere en voor informatie over zijn beschikbaarheid, neem contact met ons op.

Comments are closed.

Kraakman

Kraakman BV is John Deere dealer in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Limburg en een stuk van Noord-Brabant en Gelderland met op dit moment vestigingen in Zuidoostbeemster, Middenmeer, Koudekerk aan den Rijn, Voorhout, ‘t Zand, de Kwakel, Lieshout, Haelen, Wijchen, Wittem, Soesterberg, Biervliet, Steenbergen, Wolphaartsdijk, Maasdam en Nieuwe-Tonge.

lees meer over Kraakman.