You are here:    Home      Particulier      Nieuwe gazon- en tuinapparatuur van John Deere voor 2015

Nieuwe gazon- en tuinapparatuur van John Deere voor 2015

22 april 2015
Published in Particulier

John Deere voegt drie nieuwe modellen toe aan de uitgebreide reeks gazontractors en handmaaiers voor 2015.

De X105 gazontractor is het kleinste en goedkoopste model in de beproefde X100-serie van John Deere. Door zijn compacte formaat is deze tractor perfect voor kleinere tuinen en voor bewegen in nauwe ruimten, zoals smalle paden en complexe tuinen. De rijrichting wordt bepaald door de eenvoudig te bedienen continu variabele transmissie (CVT) met een enkel rijpedaal en een hendel voor vooruit of achteruit.

Met een maaibreedte van 107 cm (42 in.) en een instelbare maaihoogte van 25 tot 100 mm (1 tot 4 in.) is deze veelzijdige tractor met uitworp aan de zijkant geschikt voor grasgebieden van maximaal 4000 m2. Optionele functies omvatten een opvangsysteem van 230 liter en een mulchset.

Het tweede nieuwe model is de X115R gazontractor, dat nu het instapmodel is voor uitworp/opvang aan de achterzijde. Door het opvangsysteem met een capaciteit van 300 liter hoeft er minder gestopt te worden om het systeem te legen, wat eenvoudig vanaf de bestuurdersstoel gedaan kan worden. Het maaidek van 92 cm (36 in.) omvat een integrale waterslangconnector om reinigen eenvoudig te maken. De maaihoogte kan ingesteld worden van 25 tot 90 mm (1 tot 3,5 in.) en er is een optionele mulchset.

De nieuwe X590 Multi-Terrain gazontractor uit het topsegment combineert hogere niveaus van vermogen, prestaties en comfort en is vooral geschikt voor particulieren met grote grasgebieden (meer dan 8000m2) of meer uitdagende ondergrond. Twin Touch-voetpedalen, stuurbekrachtiging, een hydraulisch bediend maaidek en een eenvoudig te starten motor bieden rijprestaties als van auto’s.

De maaitijd wordt verminderd door de nieuwe regelaar voor constante snelheid, de eerste op een gazontractor. Hierdoor wordt de snelheid van de tractor en het mes behouden, zelfs in zware grasomstandigheden door de brandstoftoevoer naar de motor elektronisch te regelen. Hierdoor wordt de maaikwaliteit verbeterd en het brandstofverbruik verminderd.

De X590 wordt geleverd met verschillende maaidekken van 122 of 137 cm (48 of 54 in.), beide met een instelbare maaihoogte van 25 tot 102 mm (1 tot 4 in.). De X590 is uitgerust met een comfortabele, deluxe stoel met hoge rugleuning en optionele extra’s, waaronder een opvangsysteem en een mulchset.

Naast deze drie nieuwe modellen, is de populaire X125 gazontractor bijgewerkt voor 2015 met een krachtigere motor en een stoel en stuurwiel met hogere specificaties voor betere maaikwaliteit en meer comfort.

Deze nieuwe gazontractors zijn vanaf de lente van 2015 verkrijgbaar voor particulieren.

De John Deere productreeks

Met zeventien modellen gazontractors, meer dan dertig verschillende handmaaiers en een robotmaaier, is er een John Deere gazonmaaier voor elke tuin of grasgebied, ongeacht de grootte, vorm of het type. De brede reeks omvat handmaaiers op benzine of elektriciteit, modellen met rolborstels aan de achterzijde voor traditionele strepen, de keuze om op te vangen of te mulchen, gazontractors die het hele jaar goed werken met aanbouwdelen voor draaiende borstels en sneeuwschuivers, en de TANGO E5 robotmaaier voor het ultieme, moeiteloze onderhoud van uw gazon.

Overall OverallOverall

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Kraakman

Kraakman BV is John Deere dealer in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Limburg en een stuk van Noord-Brabant en Gelderland met op dit moment vestigingen in Zuidoostbeemster, Middenmeer, Koudekerk aan den Rijn, Voorhout, ‘t Zand, de Kwakel, Lieshout, Haelen, Wijchen, Wittem, Soesterberg, Biervliet, Steenbergen, Wolphaartsdijk, Maasdam en Nieuwe-Tonge.

lees meer over Kraakman.