Nieuwe elektrische Still heftrucks op voorraad bij Kraakman ‘t Zand

Bent u opzoek naar een betrouwbare heftruck met hoge kwaliteit en een gunstig onderhoudsplaatje? Dan is een van deze STILL heftrucks zeker iets voor u! De heftrucks van STILL staan bekent als kwaliteitsmachine met een hoge betrouwbaarheid.

Onlangs zijn deze prachtige nieuwe STILL heftrucks bij ons afgeleverd en klaargemaakt om te demonstreren. Deze elektrische krachtpatsers zijn de eerste keus als het gaat om transport zonder uitlaatgassen en lawaai. Deze nieuwe modellen zijn uitgerust met de nieuwste technieken. Via het futuristische kleuren display hebben deze heftrucks extreem eenvoudige bediening, daarnaast zijn ze voorzien brede op- en afstaptredes, krachtig en stille aandrijvingen en een ergonomische zitpositie voor beter zicht.

RX20
Voor het lichtere werk hebben wij 2 prachtige RX20 modellen ingekocht met triplo mast, zeer fijngevoelige bediening, STILL Easy Control met futuristisch bedieningsscherm, riante voetruimte en een zeer korte draaicirkel door de combi pendels as.

RX60
Voor het werk tot 3,5 ton hebben wij 2 nieuwe RX60 modellen ingekocht. Het RX60 model is te krijgen in de range tussen 2,5 en 3,5 ton. Ideaal voor het zwaardere werk. Deze nieuwe RX60 modellen zijn een perfecte mix van prestatie, ergonomie, wendbaarheid en energieverbruik. Deze nieuwe RX60 is niet alleen sterk, maar hij is de sterkste in de markt. In een onafhankelijke heftrucktest is de nieuwe RX60 de beste elektrische heftruck op het gebied van kracht, snelheid en zuinigheid. Hij kan het meeste aantal kilo’s in een uur verplaatsen en dat doet hij met het minste energieverbruik. U kunt dus moeiteloos de hele dag door blijven gaan zonder een accu te hoeven verwisselen. Lees meer over de RX60 in onze blog.

Wil je een van deze nieuwe modellen van STILL zelf proberen? DAT KAN! Vraag je demo aan bij Mattijs Bleijendaal en ERVAAR HET!
m.bleijendaal@kraakman.com
tel:06-4675 1294

Prins Frisoweg 1, 1756 BL ’t Zand

Kraakman

Kraakman BV is John Deere dealer in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Limburg en een stuk van Noord-Brabant en Gelderland met op dit moment vestigingen in Zuidoostbeemster, Middenmeer, Koudekerk aan den Rijn, Voorhout, ‘t Zand, de Kwakel, Lieshout, Haelen, Wijchen, Wittem, Soesterberg, Biervliet, Steenbergen, Wolphaartsdijk, Maasdam en Nieuwe-Tonge.

lees meer over Kraakman.