Boordevol vermogen en vol met functies voor veelzijdigheid en comfort, is een klasse apart. Dit zijn John Deere tractoren voor alles wat u doet en alles wat u altijd al had willen doen.

De John Deere voorladers kunnen eenvoudig worden gemonteerd en bieden een uitstekend zicht en jarenlange prestaties, met weinig of geen onderhoud.

Met de precisie-landbouwoplossingen kunt u nauwkeuriger uw kosten beheren. Met realtime sensorgegevens en locatie-specifieke documentatie krijg u waardevolle inzichten.

Ons assortiment maaidorsers biedt alles, van volledige gewasflexibiliteit tot gespecialiseerde mogelijkheden voor uitdagende omstandigheden. Vind je perfecte match.

Als betrouwbaarheid uw hoogste prioriteit is, zijn de John Deere maaier-kneuzer onverslaanbaar. Ze zijn sterk gebouwd en hebben een uitstekende reputatie en restwaarde.

De getrokken veldspuiten van John Deere leveren hoge prestatieniveaus en lagere kosten dankzij de spuitnauwkeurigheid en het algemene gebruiksgemak.

Onovertroffen prestaties: vermogensrendement, voederkwaliteit, comfort, betrouwbaarheid, tractie en kostenefficiëntie. Dat zijn de veldhakselaars van John Deere

Ontdek nu onze volledige assortiment van balenpersen bij Kraakman. Wij weten zeker dat u hier de balenpers zult vinden die juist is voor u en uw bedrijf.

Kraakman

Kraakman BV is John Deere dealer in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Limburg en een stuk van Noord-Brabant en Gelderland met op dit moment vestigingen in Zuidoostbeemster, Middenmeer, Koudekerk aan den Rijn, Voorhout, ‘t Zand, de Kwakel, Lieshout, Haelen, Wijchen, Wittem, Soesterberg, Biervliet, Steenbergen, Wolphaartsdijk, Maasdam en Nieuwe-Tonge.

lees meer over Kraakman.