You are here:    Home      Alle categorieen      Lancering van het nieuwe landbouwaanbod Manitou “NewAg”

Lancering van het nieuwe landbouwaanbod Manitou “NewAg”

28 november 2016
  • Comfort vóór alles
  • Prestaties vóór alles
  • Doeltreffendheid vóór alles
  • TCO vóór alles

Ancenis, 27 oktober 2016 – De groep Manitou, wereldleider voor 4×4 goederenbehandeling, lanceert een nieuw aanbod verreikers, speciaal voor landbouwers, een sector waarin ze een derde van haar omzet maakt. Dit nieuwe MLT-aanbod (Manitou Loader Telescopic) onder naam “NewAg” is een antwoord op de huidige en toekomstige behoeften van landbouwers. Dit aanbod bevat 9 modellen en wordt gekenmerkt door een ruime keuze aan overbrengingen, een compleet nieuwe cabine met “Easy Step-toegang”, een optimale zichtbaarheid, betere geluidsisolatie en tal van vernieuwingen die zorgen voor comfort, prestaties en doeltreffendheid. Samen met een compleet dienstenaanbod vertegenwoordigt NewAg een lagere totale kostprijs, de laagste op de markt.

Waarom een nieuw aanbod?

Om beter te kunnen inspelen op de huidige en toekomstige verwachtingen van landbouwers werkte de groep Manitou bijna 3 jaar lang aan een compleet aanbod van innoverende machines en diensten. “De behoeften op het vlak van comfort, prestaties en productiviteit werden in grote landbouwbedrijven steeds groter. Daarom moesten we een selectie machines voorstellen die aangepast zijn aan deze vereisten en uiteraard beantwoorden aan de motorisatienormen van Euro Stage IV. We kozen voor de naam NewAg voor dit aanbod, omdat deze de ontwikkeling in de landbouwwereld goed weergeeft en voor iedereen begrijpelijk is. Het aanbod past perfect in ons REDUCE TCO-programma* (Total Cost of Ownership), dankzij tal van diensten die worden aangeboden en waarmee de totale aankoopkost steeds lager kan worden gehouden”.

mlt737_130ps_p_elite_009_bd  mlt635_130ps_p_001_d1_bd  mlt737_130ps_p_elite_007_bd

 

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Kraakman

Kraakman BV is John Deere dealer in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Limburg en een stuk van Noord-Brabant en Gelderland met op dit moment vestigingen in Zuidoostbeemster, Middenmeer, Koudekerk aan den Rijn, Voorhout, ‘t Zand, de Kwakel, Lieshout, Haelen, Wijchen, Wittem, Soesterberg, Biervliet, Steenbergen, Wolphaartsdijk, Maasdam en Nieuwe-Tonge.

lees meer over Kraakman.