You are here:    Home      Alle categorieen      Kraakman Perfors en Amfors slaan handen ineen

Kraakman Perfors en Amfors slaan handen ineen

10 juni 2015
Published in Alle categorieen

Op donderdag 4 juni ondertekende Amfors directeur Ronald de Koning samen met algemeen directeur Ernst Knaapen van Kraakman Perfors en algemeen directeur Guus van Neijenhof van de Bakker Befrijfswagen Groep de samenwerkingsovereenkomst.

Amfors besteedt haar technische dienst uit aan Kraakman Perfors. Kraakman Perfors onderhoudt met en bij Amfors een steunpunt waar alle machines onderhouden worden. Vier medewerkers van de technische dienst gaan vanaf nu aan het werk bij Kraakman Perfors.

Kraakman Perfors uit Soesterberg onderhoudt voortaan de machines die door Amfors gebruikt worden, bijvoorbeeld de, in Amersfoort welbekende, veegmachines en grasmaaiers. Ook al het kleine materiaal, zoals ladders, bladblazers en elektrisch gereedschap, wordt door Kraakman Perfors beheerd en gerepareerd.

Voor Kraakman Perfors is dit een mooie en grote opdracht. Kraakman Perfors neemt vier medewerkers van Amfors over. Dit past perfect in het streven van Amfors om zoveel mogelijk medewerkers die in de WSW (wet sociale werkvoorziening) vallen te laten instromen bij reguliere bedrijven in de regio. Natuurlijk doen ze dit met en onder begeleiding van Amfors.

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Kraakman

Kraakman BV is John Deere dealer in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Limburg en een stuk van Noord-Brabant en Gelderland met op dit moment vestigingen in Zuidoostbeemster, Middenmeer, Koudekerk aan den Rijn, Voorhout, ‘t Zand, de Kwakel, Lieshout, Haelen, Wijchen, Wittem, Soesterberg, Biervliet, Steenbergen, Wolphaartsdijk, Maasdam en Nieuwe-Tonge.

lees meer over Kraakman.