Jong gebruikte STILL RX20-20P heftruck afgeleverd

Voor gebruikte heftrucks bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben vandaag deze prachtige jong gebruikte STILL RX20-20P, met nog geen 2800 uur, afgeleverd in Andijk.

Na een oriënterend gesprek over de wensen en behoefte hebben wij een geschikte heftruck gevonden. In dit geval hadden wij het zelf niet staan maar konden we via de officiële kanalen op zoek naar een passende truck. En met succes hebben wij dit exemplaar gevonden.

Na een akkoord is de heftruck binnen een week afgeleverd om direct te gebruiken bij de verwerking van de gerooide tulpen.

De gebruikte heftrucks van STILL worden onder verschillende classificaties ingeschaald. Zodat altijd duidelijke communicatie richting onze klant kan worden gegeven over de status van de heftruck. De voordelen van deze classificaties zijn: Gereviseerde trucks, aantrekkelijke garantie en meteen beschikbaar. De kwaliteit word gewaarborgd door alle binnenkomende trucks, zorgvuldig te controleren en met originele STILL-onderdelen te reviseren en een nieuwe laklaag aan te brengen.

Wij willen onze klant bedanken voor het vertrouwen en veel rijplezier wensen met hun jong gebruikte heftruck.

Kraakman

Kraakman BV is John Deere dealer in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Limburg en een stuk van Noord-Brabant en Gelderland met op dit moment vestigingen in Zuidoostbeemster, Middenmeer, Koudekerk aan den Rijn, Voorhout, ‘t Zand, de Kwakel, Lieshout, Haelen, Wijchen, Wittem, Soesterberg, Biervliet, Steenbergen, Wolphaartsdijk, Maasdam en Nieuwe-Tonge.

lees meer over Kraakman.