You are here:    Home      Alle categorieen      PERSBERICHT : John Deere investeert in uitbreiding Gator fabriek Horicon Works

PERSBERICHT : John Deere investeert in uitbreiding Gator fabriek Horicon Works

17 februari 2017

PERSBERICHT

John Deere investeert in uitbreiding Gator fabriek Horicon Works

Mannheim, 3 januari 2017 – Het resultaat van de eerste grote uitbreiding in 30 jaar bij de John Deere Horicon Works fabriek in Horicon, Wisconsin in de V.S., is een nieuwe faciliteit van 36.000 m2 voor het fabriceren van John Deere’s populaire Gator-transporter.

“De uitbreiding is een enorme steun in de rug voor de gemeenschap, werknemers en de fabriek”, zegt de fabrieksmanager van Horicon Works Steve Johnson. “Elke transporter op onze assemblagelijn komt er niet vanaf totdat deze precies gebouwd is zoals de dealer het wenst, klaar voor wereldwijde levering. Zo zijn we in staat om onze dealers en klanten beter te bedienen, de algehele kwaliteit van onze voertuigen te verbeteren en onze bedrijfsactiviteiten efficiënter te maken.”

Eerder had John Deere twee verschillende fabrieken die werkten aan Gator-transporters. De uitbreiding brengt nu zowel de assemblagelijn als de levering naar Horicon Works. De productie in de nieuwe faciliteit is in december begonnen en de voltooiing van de verhuizing is gepland in maart 2017.

“Met deze investering willen wij onze medewerkers tonen dat al hun werk en inzet om dit bedrijf groot te maken op het gebied van veiligheid, kwaliteit en levering, ook voor hen profijt brengt. Zij hebben de groei van het bedrijf mede mogelijk gemaakt”, geeft Steve Johnson aan.

Horicon Works dateert van 1911, toen Deere de fabriek kocht van Van Brunt Manufacturing, een fabrikant van door paarden getrokken zaaimachines en andere landbouwmachines. De oorspronkelijke gebouwen op de locatie in hartje Horicon zijn gebouwd in 1865. In de vorige eeuw heeft Horicon Works een breed scala aan agrarische en recreatieve machines gefabriceerd, inclusief fietsen en sneeuwscooters, – de slogan ‘Nothing runs like a Deere’ is ontstaan met de snowscooterlijn begin jaren ’70.

In 1963 bouwde Horicon de eerste 110 zitmaaiers. Dit was het eerste signaal dat het bedrijf de tuin en park markt betrad en geleidelijk aan tot de huidige mix van producten kwam. Tegenwoordig maakt Horicon, naast het brede scala aan Gator-transporters, premium zitmaaiers waaronder de X300, X500 en X700 serie en een breed scala aan aanbouwdelen zoals sneeuwblazers, maaidekken en schuiven.

John Deere GmbH & Co. KG                                          

Regio 2 Sales & Marketing Center

John-Deere-Str. 70 • 68163 Mannheim • Duitsland

Public Relations

Ralf Lenge

Tel.: +49 (0) 621 829-8161 • Fax: 829-8300

E-mail: LengeRalf@JohnDeere.com 

JohnDeere_logo_01

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Kraakman

Kraakman BV is John Deere dealer in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Limburg en een stuk van Noord-Brabant en Gelderland met op dit moment vestigingen in Zuidoostbeemster, Middenmeer, Koudekerk aan den Rijn, Voorhout, ‘t Zand, de Kwakel, Lieshout, Haelen, Wijchen, Wittem, Soesterberg, Biervliet, Steenbergen, Wolphaartsdijk, Maasdam en Nieuwe-Tonge.

lees meer over Kraakman.