You are here:    Home      Alle categorieen      John Deere introduceert nieuwe XUV590i gator

John Deere introduceert nieuwe XUV590i gator

1 juli 2016

Groeiend John Deere Gator™ portfolio biedt functionaliteit en kracht om te voldoen aan de behoeften van de klant

John Deere introduceert de Gator™ XUV590i- en XUV590i S4-crossover-transporters, ontworpen voor bestuurders die prestaties en gemak willen. Met zijn krachtige motor met twee cilinders, onafhankelijke vierwielophanging en meerdere accessoires, biedt de XUV590i een ongeëvenaarde balans van prestaties en werkvermogen in de middelgrote klasse.

“De XUV590i- en XUV590i S4-modellen voor vier passagiers werden ontworpen om het werk snel, efficiënt en comfortabel uit te voeren” zei Paul Trowman (Europees marketingmanager). “Bestuurders kunnen snel door het terrein navigeren met een topsnelheid van meer dan 72km/u, aangedreven door een vloeistof gekoelde benzinemotor met twee cilinders van 586 cc en 32 pk.”

De twee nieuwe Gator-modellen hebben kenmerken die ideaal zijn om werk op het land uit te voeren. De XUV590i biedt bestuurders een minimale bodemvrijheid van 267 mm, een draagvermogen van 362 kg en een trekvermogen van 498 kg. De XUV590i S4 heeft ook een goede bodemvrijheid van 236 mm, een draagvermogen van 544 kg en is in staat om tot 498 kg te trekken.

De Gator XUV590i en de XUV590i S4 worden tevens standaard geleverd met stuurbekrachtiging en een dynamo van 875 Watt en 65 Ampère voor het aandrijven van hulpdelen, zoals lampen, lieren en veldspuiten, zonder dat de batterij leeg raakt.

Bestuurders en passagiers zullen de lage geluid- en trillingsniveaus waarderen op de nieuwe Gator XUV590i en XUV590i S4. Deze voordelen worden bereikt door het isoleren van de aandrijflijn en het gebruik van geluiddempend materiaal rond de motor en CVT-inlaten.

Het bedieningsstation heeft toonaangevende ergonomie en beenruimte voor de bestuurders en de passagiers. De Gator XUV590i en de XUV590i S4 hebben een grote benzinetank van 28 liter om het voertuig langer in bedrijf te houden tussen tankbeurten. Het instrumentenpaneel is verlicht en biedt essentiële voertuiggegevens, zoals snelheid, motortoerental, brandstofpeil, koelvloeistoftemperatuur en waarschuwingslichten voor informatie over stuurbekrachtiging en onderhoudsherinneringen.

De Gator XUV590i- en XUV590i S4-transporters zijn binnenkort beschikbaar bij de John Deere-dealers. Neem voor meer details contact met ons op!

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Kraakman

Kraakman BV is John Deere dealer in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Limburg en een stuk van Noord-Brabant en Gelderland met op dit moment vestigingen in Zuidoostbeemster, Middenmeer, Koudekerk aan den Rijn, Voorhout, ‘t Zand, de Kwakel, Lieshout, Haelen, Wijchen, Wittem, Soesterberg, Biervliet, Steenbergen, Wolphaartsdijk, Maasdam en Nieuwe-Tonge.

lees meer over Kraakman.