You are here:    Home      Alle categorieen      Introductie van de Wide Area-maaier 1600 Turbo serie III

Introductie van de Wide Area-maaier 1600 Turbo serie III

17 januari 2018
Comments are off for this post.

De Wide Area-maaier 1600 Turbo serie III modeljaar 2018 is nu verkrijgbaar op de Europese markten. De 1600 Serie III is gewijzigd zodat deze voldoet aan de Fase IIIB-motoremissiestandaard, voor meer comfort voor de bestuurder en voor gemakkelijker onderhoud.

De Wide Area-maaier 1600 Turbo serie III is bedoeld voor bestuurders die grote oppervlakken moeten maaien en heuvels moeten beklimmen en beschikt over een vloeistofgekoelde dieselmotor met krachtige turbocompressor, bovenliggende kleptechnologie, 4 cilinders en met vraaggestuurde of continue mechanische achterwielaandrijving. Maai tot 30 hectare (75 acres) in een dag van 8 uur met een maaibreedte van bijna 3,35 m (11 foot).

Meer informatie? Neem contact op met één van onze vertegenwoordigers.

  

Comments are closed.

Kraakman

Kraakman BV is John Deere dealer in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Limburg en een stuk van Noord-Brabant en Gelderland met op dit moment vestigingen in Zuidoostbeemster, Middenmeer, Koudekerk aan den Rijn, Voorhout, ‘t Zand, de Kwakel, Lieshout, Haelen, Wijchen, Wittem, Soesterberg, Biervliet, Steenbergen, Wolphaartsdijk, Maasdam en Nieuwe-Tonge.

lees meer over Kraakman.