Intern Transport

interntransport-1200x526

Bij Kraakman Perfors kunt u ook terecht voor uw machines op het gebied van Intern Transport. Wij zijn dealer van het merk Still, een van de innovatiefste totaal aanbieders van hef- en magazijntrucks.

Bij Kraakman Perfors bent u aan het goede adres voor uiterst efficiënte producten die zich uitstrekken van branche specifieke totaaloplossingen voor grote en kleine bedrijven.

Transport zonder uitlaatgassen en lawaai?

De elektrische heftrucks van STILL zijn dan uw eerste keus. Daarnaast kunt u op de heftrucks van Still bouwen: ze zijn bijzonder betrouwbaar, hoog belastbaar en economisch. Robuuste, productieve tractiebatterijen met hoge capaciteiten en een lange levensduur, garanderen voldoende energie voor een 8-urige inzet.

Bovendien bieden elektrische vorkheftrucks van STILL maximale veiligheid, comfort en functionaliteit. Zo zorgen bijvoorbeeld de, door de chauffeur zelf instelbare rijprogramma’s van de RX 20, RX 60 en RX 50, ervoor dat u uw heftruck volledig op maat kan instellen. Dit verhoogt het comfort maar zeker ook de productiviteit.

Uw vertegenwoordiger

Voor meer informatie of een op maat gemaakte offerte kunt u contact opnemen met Jesse van der Veen via 06 46 75 12 94 of j.vdveen@kraakman.com.

Over ons

Kraakman Perfors BV is een fusiebedrijf van diverse John Deere dealers in Noord- en Zuid-Holland. Op het moment zijn er vestigingen in Zuidoostbeemster, Middenmeer, Koudekerk aan den Rijn, Voorhout, t’ Zand, Bakkum en Soesterberg. Op al onze vestigingen hebben wij een compleet uitgeruste werkplaats en een goed georganiseerd magazijnbeheer, waardoor wij in staat in no-time al onze klanten een snelle en deskundige service te verlenen.

Aanmelden voor onze Nieuwsbrief

Contact

Kraakman Perfors B.V.
Beijneslaan 169 a
1947 HK Beverwijk
T. 085-4879157
E info@kraakman.com