Intern Transport

Bij Kraakman Perfors kunt u ook terecht voor uw machines op het gebied van Intern Transport. Wij zijn dealer van het merk Still, een van de innovatiefste totaal aanbieders van hef- en magazijntrucks.

Bij Kraakman Perfors bent u aan het goede adres voor uiterst efficiënte producten die zich uitstrekken van branche specifieke totaaloplossingen voor grote en kleine bedrijven.

Transport zonder uitlaatgassen en lawaai?

De elektrische heftrucks van STILL zijn dan uw eerste keus. Daarnaast kunt u op de heftrucks van Still bouwen: ze zijn bijzonder betrouwbaar, hoog belastbaar en economisch. Robuuste, productieve tractiebatterijen met hoge capaciteiten en een lange levensduur, garanderen voldoende energie voor een 8-urige inzet.

Bovendien bieden elektrische vorkheftrucks van STILL maximale veiligheid, comfort en functionaliteit. Zo zorgen bijvoorbeeld de, door de chauffeur zelf instelbare rijprogramma’s van de RX 20, RX 60 en RX 50, ervoor dat u uw heftruck volledig op maat kan instellen. Dit verhoogt het comfort maar zeker ook de productiviteit.

Uw vertegenwoordiger

Voor meer informatie of een op maat gemaakte offerte kunt u contact opnemen met Mattijs Bleijendaal via 06 46 75 12 94 of m.bleijendaal@kraakman.com.

INTERN TRANSPORT BLOG’S

Blog1: 28-02-2020

Hoelang kan een heftruck rijden
op de batterij?

Blog2: 06-03-2020

Drukte tijdens de oogstverwerking? Huur een heftruck!

Blog3: 15-03-2020

 RX60
De Sprinter

Blog4: 23-03-2020

 Mia/Vamil
Regeling

Blog4: 30-03-2020

 Onderhoud heftruck, magazijntruck en batterijen

Kraakman

Kraakman BV is John Deere dealer in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Limburg en een stuk van Noord-Brabant en Gelderland met op dit moment vestigingen in Zuidoostbeemster, Middenmeer, Koudekerk aan den Rijn, Voorhout, ‘t Zand, de Kwakel, Lieshout, Haelen, Wijchen, Wittem, Soesterberg, Biervliet, Steenbergen, Wolphaartsdijk, Maasdam en Nieuwe-Tonge.

lees meer over Kraakman.