Intern Transport

Bij Kraakman Perfors kunt u ook terecht voor uw machines op het gebied van Intern Transport. Wij zijn dealer van het merk Still, een van de innovatiefste totaal aanbieders van hef- en magazijntrucks.

Bij Kraakman Perfors bent u aan het goede adres voor uiterst efficiënte producten die zich uitstrekken van branche specifieke totaaloplossingen voor grote en kleine bedrijven.

Transport zonder uitlaatgassen en lawaai?

De elektrische heftrucks van STILL zijn dan uw eerste keus. Daarnaast kunt u op de heftrucks van Still bouwen: ze zijn bijzonder betrouwbaar, hoog belastbaar en economisch. Robuuste, productieve tractiebatterijen met hoge capaciteiten en een lange levensduur, garanderen voldoende energie voor een 8-urige inzet.

Bovendien bieden elektrische vorkheftrucks van STILL maximale veiligheid, comfort en functionaliteit. Zo zorgen bijvoorbeeld de, door de chauffeur zelf instelbare rijprogramma’s van de RX 20, RX 60 en RX 50, ervoor dat u uw heftruck volledig op maat kan instellen. Dit verhoogt het comfort maar zeker ook de productiviteit.

Uw vertegenwoordiger

Voor meer informatie of een op maat gemaakte offerte kunt u contact opnemen met Mattijs Bleijendaal via 06 46 75 12 95 of m.bleijendaal@kraakman.com.

Kraakman Perfors

Kraakman Perfors is een John Deere dealer in Noord- & Zuid-Holland en Utrecht. Op het moment zijn er vestigingen in 't Zand, Middenmeer, Middenbeemster, de Kwakel, Koudekerk aan den Rijn, Voorhout en Soesterberg.

lees meer over Kraakman Perfors

Aanmelden voor onze Nieuwsbrief

Contact

Kraakman Perfors B.V.
Agriport 127
1775 TA Middenmeer
T. 085-4897630
E info@kraakman.com