HEFTRUCK VERHUUR

Drukte in de oogstverwerking of tijdelijk overcapaciteit in uw magazijn?

Bij Kraakman staan de verhuur heftrucks en elektrische palletwagens voor u klaar! Als STILL heftruck dealer voor Noord-Holland en Zuid-Holland hebben wij keuze uit een huurvloot van 33.000 trucks en zijn we altijd dichtbij om snel uw huur heftruck af te kunnen leveren of op te halen.
Wij staan bij Kraakman altijd voor u klaar om voor u de juiste huur heftruck of pallettruck uit te kiezen.
De verhuur heftruckvloot bestaat voornamelijk uit jong gebruikte machines die voorzien van de meeste opties. De verhuur heftrucks beschikken dus vaak over de nieuwste technieken en zijn zeer productief.

Heftruck verhuur

Verschillende types verhuur heftrucks en pallettrucks staan voor u klaar om tijdelijke drukte of bijzondere situaties te ondervangen.
Bij Kraakman is het mogelijk om al vanaf 1 dag een heftruck of pallettruck te huren. We zijn zeer flexibel en denken met u mee over de termijn.
Mocht bepaalde voorzetapparatuur (link naar pagina voorzetapparatuur) op de heftruck benodigd zijn, dan kunnen wij dit vooraf voor u regelen.
Al onze trucks zijn VA- of BMWT-gekeurd en zijn voorafgaand aan de huurperiode nog eens zorgvuldig nagekeken op gebreken die wij eerder niet hebben geconstateerd.
Zo ontvangt u altijd een kwaliteit machine waar u op kunt vertrouwen. Bij een elektrische variant leveren wij de heftruck altijd inclusief bijpassende lader en bij langere verhuur met een vulvat van demineraliserend water voor de heftruck accu.
Ook kunt u bij ons terecht voor het werken met een extra heftruck accu. Als u accu’s van uw heftrucks wisselt hebben wij wisselbokken en extra heftruck accu’s voor u klaar staan om te gebruiken. Wist u dat het werken met wisselbatterijen eigenlijk veel beter voor uw heftruck accu is?
Naast een wisselbatterij is het ook mogelijk om de bedieningshendels te wisselen. Mocht u dus tussentijds andere bedieningshendels willen, is dat mogelijk bij Kraakman!

Kijk snel naar onze prijzen en plan uw huur heftruck in via:

Telefonisch/WhatsApp: 06-46751294 of per e-mail: m.bleijendaal@kraakman.com

Kraakman

Kraakman BV is John Deere dealer in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Limburg en een stuk van Noord-Brabant en Gelderland met op dit moment vestigingen in Zuidoostbeemster, Middenmeer, Koudekerk aan den Rijn, Voorhout, ‘t Zand, de Kwakel, Lieshout, Haelen, Wijchen, Wittem, Soesterberg, Biervliet, Steenbergen, Wolphaartsdijk, Maasdam en Nieuwe-Tonge.

lees meer over Kraakman.