STILL HEFTRUCK, de juiste keuze

Kwaliteit, modern en innovatief

De trucks van STILL hebben allemaal één ding gemeen. Ze zijn al 50 jaar allemaal van hoogwaardige kwaliteit. Een electro STILL heftruck is de eerste keuze als het gaat om transport zonder uitlaatgassen en lawaai. STILL produceert trucks, om het werk voor u als klant makkelijker en lichter te maken. Daarnaast heeft STILL op al haar heftrucks een zijdelings wisselsysteem van de tractiebatterij waardoor wisselbatterijen altijd snel en makkelijk zijn te wisselen. Op de nieuwste modellen zijn de ergonomie en het zicht vanaf de stoel sterk verbeterd. STILL maakt heftrucks die eenvoudig en makkelijk te repareren en onderhouden zijn

Zuinig, soepel en krachtig

De elektrische STILL heftrucks kenmerken zich door een gunstige kostprijs per draaiuur. Denk bijvoorbeeld aan een van de laagste onderhoudskosten en gebruikskosten in de markt. De huidige technieken, waarbij de krachtoverbrenging is geoptimaliseerd, zorgen ervoor dat de elektrische STILL heftrucks bijzonder veel werkkracht kunnen leveren en voor zwaar werk heel soepel te bedienen zijn. Met een elektrische heftruck van STILL kiest u voor een machine met een van de laagste onderhoudskosten en kunt u de meeste energie uit uw tractiebatterij halen. Diesel- of LPG- heftrucks van STILL geven de mogelijkheid om van zeer compacte tot zeer grote en krachtige modellen te kiezen.

De juiste keuze

STILL is altijd bezig met veiligheid. Zo zijn bijvoorbeeld de op- en afstap tredes van een heftruck goed zichtbaar en voorzien van anti-slip. De stijlen van de cabine zijn zo smal als mogelijk gemaakt om altijd goed zicht te hebben op en rond de heftruck. Op de nieuwe modellen is de STILL Easy Control een stukje intelligente elektronica om de chauffeur zoveel mogelijk te ondersteunen met zijn werk. Dit maakt de trucks van STILL tot een zeer geschikte machine.

Kraakman

Kraakman BV is John Deere dealer in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Limburg en een stuk van Noord-Brabant en Gelderland met op dit moment vestigingen in Zuidoostbeemster, Middenmeer, Koudekerk aan den Rijn, Voorhout, ‘t Zand, de Kwakel, Lieshout, Haelen, Wijchen, Wittem, Soesterberg, Biervliet, Steenbergen, Wolphaartsdijk, Maasdam en Nieuwe-Tonge.

lees meer over Kraakman.