Handpalletwagens

Een palletwagen kopen of huren bij Kraakman Perfors is een goede keuze! Wij verhuren en verkopen 11 verschillende modellen voor horizontaal en verticaal transport van uw goederen.
De handpalletwagens zijn betrouwbaar, robuust en heel gemakkelijk te hanteren. De hefcapaciteit van de handpallettrucks zijn te verkrijgen tot wel 3000 kg. en tevens te verkrijgen met een optilfunctie. Hiermee is het mogelijk om goederen van 1000 kg. tot wel 800 mm op te kunnen tillen.
Verder zijn er speciale modellen te krijgen die uitgevoerd zijn in volledige gegalvaniseerde uitvoering, of volledige zuur-bestendig RVS. Handpalletwagens met optilfuncties en weegsystemen. En is er een mogelijkheid voor extreem dunne vorken voor zeer lage speciale pallets.
Speerpunten:
• Hoge wendbaarheid door grote stuurhoek;
• Gemakkelijk kruiselings laden van pallets dankzij laadrollen onder de uiteinden van de vorken;
• Ergonomisch geoptimaliseerde disselvorm voor moeiteloos werken.

palletwagen RVS

Een palletwagen kopen die zich volledig heeft aangepast aan de strengste hygiënestandaarden? Dan is de gegalvaniseerde of volledige zuur-resistant RVS versie HPT palletwagen wellicht iets voor jou.
Onze gegalvaniseerde en RVS palletwagens zijn snel en eenvoudig te reinigen dankzij vuilafstotende eigenschappen. Daarnaast zijn ze ontwikkelt voor een langdurige bescherming tegen vocht dankzij het corrosiebestendige pompmechanisme.

Palletwagen gegalvaniseerd staal

De HPT 25 GA is een palletwagen die is ontwikkeld met gegalvaniseerd staal voor gebruik in vochtige omstandigheden of voor bijvoorbeeld koele omstandigheden in koelhuizen.
De oppervlakte coating van de palletwagen zorgt er voor dat het bijzonder goed beschermt is tegen corrosie en slijtage. Hierdoor is de palletwagen uitermate geschikt voor buitengebruik, in een vochtige kas of in een haven.

RVS pallettruck

De HPS 25 ST is gemaakt van zuurbestendig roestvrijstaal (AISI 304) en voldoet aan alle hygiënevoorschriften van de farmaceutische, voedings- en chemische industrie. De elektrolytisch gepolijste oppervlakken zijn vuilafstotend waardoord de palletwagen gemakkelijk schoon te maken is.
Het pompmechanisme is gemaakt van duurzaam brons en biedt effectieve bescherming tegen corrosie, terwijl de rollagers volledig zijn ingekapseld voor een volledige waterbestendigheid.
Het RVS wat wordt gebruikt is 304-kwaliteit. Dit geeft aan dat de materiaal voor 18% uit chroom bestaat, voor 8% uit nikkel en een koolstofgehalte van 0.04% heeft. Hierdoor is de palletwagen uitstekend bestand tegen corrosie.
Verder is de palletwagen bestand tegen temperaturen tot 870 graden Celsius.

pallettruck met weegschaal

De palletwagen STILL HPS 20W en HPS 25W zijn ontwikkelt om goederen tot 2000kg en 2500kg zeer accuraat te kunnen wegen. De weegsensoren zijn ingebouwd in de vorken, wat een precieze weeghoeveelheid aangeeft met een tolerantie van 0,1 %.
De weegschaal is makkelijk in gebruik en kan gebruikt worden voor het berekenen van de som van meerdere pallets, vooraf ingestelde tarra gegevens, en met 1 druk op de knop opnieuw beginnen.
Als je een palletwagen gaat kopen dan is het bij ons tevens mogelijk om een optionele voetrem te bestellen voor een hogere veiligheid op hellingen of bij het laden en lossen van vrachtwagens. De palletwagen met weegschaal zijn optioneel uit te voeren met een ingebouwde printer zodat gelijk de vracht gelabeld kan worden met het totale gewicht.

Afbeelding handpallettruck

HPS / HPT Hand palletwagen

11 modellen
Hefcapaciteit: van 1000 kg tot 3000 kg
max. hefhoogte 800 mm

Verkoop en verhuur palletwagens

Als STILL heftruck dealer zijn in Noord- en Zuid-Holland zijn wij gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van hand palletwagens. In onze showroom en onze opslagloods staan meerdere modellen klaar om te proberen of voor de verhuur (link naar verhuur pagina). Wij denken met u mee om in uw intern logistieke proces om de juiste palletwagen voor u te selecteren.
Wil je graag meer weten over onze palletwagens? Of wil je een van deze hand palletwagens kopen, huren of eerst proberen?

Alle informatie is te verkrijgen via onze vertegenwoordiger Mattijs Bleijendaal.

Telefonisch/WhatsApp: 06-46751294 of per e-mail: m.bleijendaal@kraakman.com

Kraakman

Kraakman BV is John Deere dealer in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Limburg en een stuk van Noord-Brabant en Gelderland met op dit moment vestigingen in Zuidoostbeemster, Middenmeer, Koudekerk aan den Rijn, Voorhout, ‘t Zand, de Kwakel, Lieshout, Haelen, Wijchen, Wittem, Soesterberg, Biervliet, Steenbergen, Wolphaartsdijk, Maasdam en Nieuwe-Tonge.

lees meer over Kraakman.