GEBRUIKTE HEFTRUCK

Een gebruikte heftruck is bij ons gegarandeerd van een premium kwaliteit voor een gunstige prijs.
Omdat wij STILL dealer zijn in Noord-Holland en Zuid-Holland mogen wij gebruik maken van het hele STILL netwerk in Europa.
Hierdoor hebben wij de keuze uit 25.000 gebruikte heftrucks en magazijntrucks. Kraakman heeft dus altijd wel iets voor u!

STILL heftruck

Onze focus ligt voornamelijk op de gebruikte heftruck van het merk STILL. Wij zijn dealer van STILL en hebben de expertise en kennis in huis om uw machine zorgvuldig te controleren en operationeel te maken.
De gebruikte STILL heftrucks zijn gereviseerd volgens een uniform classificatie systeem door heel Europa. Zo onderhoud STILL de kwaliteitsbelofte van het merk en worden de gebruikte heftrucks, pallettrucks en magazijntrucks aangeboden met een transparant overzicht van de condities. Zo komt u als klant niet voor verassingen te staan na de aankoop van uw gebruikte heftruck.

 

Het kan voorkomen dat wij een knappe inruil terug krijgen bij de verkoop van een andere machine. Deze wordt onderhevig gesteld aan een uitgebreide kwaliteitscheck om te beoordelen of deze weer in ons aanbod kan worden opgenomen. Elke heftruck die bij ons het pand verlaat is altijd officieel VA gekeurd door onze keurmeesters. U bent verzekerd van een kwaliteitsmachine met officiële keuring.

Gebruikte heftruck huren? Dat kan bij Kraakman!

Wij hebben zelf een vloot van gebruikte en nieuwe heftrucks die wij regelmatig verhuren. Wij hebben een scala aan modellen staan die wij regelmatig ombouwen tot de gewenste huur heftruck van onze klant.
Wij beschikken over een ruim assortiment onderdelen waardoor wij snel kunnen schakelen. Zo wisselen wij regelmatig voetpedalen om. Een STILL heftruck heeft het voordeel dat het systeem werkt met een enkel pedaal bediening, maar ook met een twee pedalen bediening.
Daarnaast is het mogelijk om de armleuning met verschillende bedieningen uit te voeren. Deze armleuning bouwen wij dan ook regelmatig om. Van joystick naar mini kruishendels en van onafhankelijke minihendels naar vingertip bediening. Lees ook onze tips voor het huren van een heftruck.
Als de huur van uw gebruikte machine goed bevalt, dan kunt u ons vragen naar een huur-koop constructie waarbij u de eerste optie heeft op de heftruck.

Gebruikte heftruck leasen

Het is mogelijk om uw gebruikte heftruck te huren of te leasen middels financiële lease. De financiele lease zullen wij vooraf bepalen in een vastgelegde looptijd van 1, 3 of 5 jaar. De looptijd bepaalt voor een groot gedeelte het rente tarief. Het tarief is bij Kraakman zeer voordelig.
We komen een verkoop bedrag van de heftruck overeen excl. BTW. Bij levering van de machine zal uw lease aanvangen. Bij aanvang betaalt u een aanbetaling van 10% en het totale BTW tarief.
Daarna betaalt u maandelijks een vooraf afgesproken tarief aan de lease partij en u bent economisch eigenaar van de machine. U kunt dus direct fiscaal afschrijven!
Bekijk de belangrijkste voordelen van KR financiële lease.

Wilt u een gebruikte heftruck van ons bekijken of proberen? Kom eens langs op onze vestiging in ’t Zand aan de Prins Frisoweg 1.

Neem snel contact op voor een afspraak met onze vertegenwoordiger Mattijs Bleijendaal:

Telefonisch/WhatsApp: 06-46751294 of per e-mail: m.bleijendaal@kraakman.com

Kraakman

Kraakman BV is John Deere dealer in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Limburg en een stuk van Noord-Brabant en Gelderland met op dit moment vestigingen in Zuidoostbeemster, Middenmeer, Koudekerk aan den Rijn, Voorhout, ‘t Zand, de Kwakel, Lieshout, Haelen, Wijchen, Wittem, Soesterberg, Biervliet, Steenbergen, Wolphaartsdijk, Maasdam en Nieuwe-Tonge.

lees meer over Kraakman.