Elektrische heftrucks

Een nieuwe elektrische heftruck van STILL zijn de meest innovatieve elektrische heftrucks van dit moment.
De nieuwste modellen zijn zo innovatief dat ze makkelijk de prestaties van een diesel heftruck of lpg-heftruck evenaren. Maar met een elektrische vorkheftruck geniet u van zeer gunstige onderhoudskosten ten opzichte van een verbrandingsmotor truck.

 

De nieuwste elektrische heftruck van STILL

In het najaar van 2019 heeft STILL zijn nieuwste heftruckmodel RX60 gepresenteerd. STILL noemt hun heftruck: De Sprinter.
Dat doet zijn naam zeker eer aan. Vooral omdat hij in de klasse tot 3,5 ton de heftruck met de hoogste omslagprestatie is!
Grootste speerpunten van dit nieuwe model zijn:

  • Hoogste omslagprestatie;
  • Hoogste actieradius per acculading;
    • Met Lithium-Ion-technologie kan hij zelfs een drieploegendienst aan zonder wisselbatterij;
  • Krachtig en wendbaar door dubbele AC-aandrijving;
  • Ruime bestuurderscabine met lage instap en optimaal zicht;
  • Fijngevoelige hydrauliek en soepel rijgedrag.

Meer informatie over de nieuwe RX 60 lees je in onze blog.

Kenmerken STILL heftrucks

Om de innovatiekracht van STILL aan te duiden: STILL is de eerste fabrikant geweest die ging werken met een zijdelings wisselsysteem op hun elektrische heftrucks. Tegenwoordig zie je bij dit systeem bij meerdere fabrikanten terugkomen. Maar STILL heeft dit dus bedacht en het is nog steeds van grote waarde voor heel veel klanten.

De trucks van STILL kenmerken zich, naast de innovatiekracht, als krachtig, betrouwbaar, stil en comfortabel. Vandaag de dag zijn alle heftrucks die geproduceerd worden, voorbereid op Lithium –Ion toepassingen en klaar voor de toekomst.

Een ander opvallend kenmerk van de STILL heftrucks is het innovatieve en futuristische gebruikersscherm, STILL Easy Control. Dit is het nieuwe veiligheids- en communicatiecentrum voor veiligheid en handling performance. Alle prestatiegerichte functies kunnen in 1 oogopslag worden weergegeven en hoef je dus niet meer te zoeken hoelang je nog kan rijden op de accu.

Op dit scherm kunnen alle instellingen qua rijgedrag en externe toepassingen op worden aangestuurd. Daarnaast geeft het in één oogopslag de stand van de wielen aan, de verticale stand van hefmast en het geheven gewicht op de vorken, zonder extern weegsysteem.

Afbeelding RX50

RX 50

5 modellen
Hefcapaciteit: Van 1,0 tot 1,6 t
max. hefhoogte: 6070 mm
Batterijspanning: 24 V

Afbeelding RX20

RX 20

13 modellen
Hefcapaciteit van 1,4 tot 2 t
Max. hefhoogte: 7930 mm
Batterijspanning: 48V

Afbeelding RX60-25-35

RX60 2,5 – 3,5

7 modellen
Hefcapaciteit van 2,5 tot 3,5 t
Max. hefhoogte: 7390 mm
Batterijspanning: 80V

Afbeelding RX60-35-50

RX 60 3,5 – 5,0

7 modellen
Hefcapaciteit van 3,5 tot 5,0 t
Max. hefhoogte: 7180 mm
Batterijspanning: 80V

Afbeelding RX60-60-80

RX 60 6,0 – 8,0

4 modellen
Hefcapaciteit van 6,0 tot 8,0 t
Max. hefhoogte 8670 mm
Batterijspanning 80V

Voor deskundig advies voor de aanschaf van uw elektrische heftruck neemt u contact met ons op.

Laat u overtuigen en neem contact met ons op voor een gratis demo of huurperiode en laat u overtuigen door onze overweldigende machines. Of bent u al overtuigd?

Neem dan direct contact op met onze vertegenwoordiger Mattijs Bleijendaal voor een adviesgesprek en vraag uw vrijblijvende offerte aan.

Telefonisch/WhatsApp: 06-46751294 of per e-mail: m.bleijendaal@kraakman.com

Kraakman

Kraakman BV is John Deere dealer in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Limburg en een stuk van Noord-Brabant en Gelderland met op dit moment vestigingen in Zuidoostbeemster, Middenmeer, Koudekerk aan den Rijn, Voorhout, ‘t Zand, de Kwakel, Lieshout, Haelen, Wijchen, Wittem, Soesterberg, Biervliet, Steenbergen, Wolphaartsdijk, Maasdam en Nieuwe-Tonge.

lees meer over Kraakman.