Diesel- en LPG-heftrucks

Een diesel heftruck of LPG heftruck van STILL is geschikt voor elk soort werk. Een diesel- of lpg-heftruck van STILL is krachtig, emissiearm en vooral efficiënt. De werking van een diesel- of lpg-heftruck van STILL is hetzelfde als een elektrische heftruck en is daardoor zeer prettig in gebruikt.
De RX70-modellen van STILL zijn schoon en hebben een zeer lage uitstoot van emissies. Alle RX70 STILL heftrucks voldoen zelfs zonder hun roetfilters ruim aan de Europese emissie-eisen. De verbrandingsmotor heftrucks van STILL zijn er van compact tot zeer zwaar.
Een groot voordeel van de modellen van STILL is dat de heftruck standaard voorzien is van ingekapselde componenten en daarom volledig bestand tegen stof en vocht. Geen storingen aan relais of andere elektrische componenten dus!
Een ander bijkomend voordeel van de diesel- en lpg heftrucks van STILL is dat ze 17% minder brandstof verbruiken ten opzichte van bijna alle concurrenten.
Maak keuze uit onze modellen:

Afbeeld RX70 1.6-2.0

RX 70 1,6 – 2,0 t

3 modellen
Hefcapaciteit: van 1,6 tot 2,0 t
max. hefhoogte 7915 mm
Diesel- en LPG-variant mogelijk

Afbeelding RX70 2.0-3.5

RX 70 2,0 – 3,-5 t

6 modellen
Mogelijk met lastzwaartepunt 600mm
Hefcapaciteit: van 2,0 – 3,5 t
max. hefhoogte 7390 mm
Diesel- en LPG-variant mogelijk

Afbeelding RX70 4.0-5.0

RX 70 4,0 – 5,0 t

4 modellen
Hefcapaciteit: van 4,0 – 5,0 t
max. hefhoogte 7180 mm
Diesel- en LPG-variant mogelijk

RX70 6.0-8.0

RX 70 6,0 – 8,0 t

4 modellen
Hefcapaciteit: van 6,0 – 8,0 t
max. hefhoogte 8670 mm

Verkoop en verhuur Diesel- en LPG heftrucks

Als STILL heftruck dealer zijn in Noord- en Zuid-Holland zijn wij gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van diesel- en lpg-heftrucks. In onze showroom en onze opslagloods staan meerdere modellen heftrucks om te proberen of voor de verhuur. Wij denken met u mee om in uw intern logistieke proces om de juiste heftruck voor u te selecteren.
Wij stellen net als STILL Intern Transport B.V. veiligheid op de hoogste trede. Jaarlijks zijn er in Nederland zo’n 1700 geregistreerde ongevallen met heftrucks. In werkelijkheid zal dit aantal vele malen hoger liggen.
Wij proberen middels alle mogelijke veiligheidsopties de heftruck zo veilig mogelijk voor u uit te voeren.

Verschillende modellen Diesel- en LPG-heftrucks

Wij verkopen 4 verschillende RX70 modellen van STILL. Deze modellen zijn allemaal bepaald op basis van hefcapaciteit. Zo is er voor elke klus wel een heftruck die om kan gaan met de situatie.
Hieronder hebben wij wat voor- en nadelen opgesomd om uw keuze makkelijker te maken.

De voordelen van een verbrandingsmotor heftruck:

  • Op hobbelige ondergrond kan een verbrandingstruck beter uit de voeten omdat de heftruck minder stuitert en de bestuurder dus een stuk comfortabeler op de truck zit;
  • Op hellingen komt de verbrandingsmotor truck beter uit de voeten dan een elektrische variant;
  • Over het algemeen heeft een verbrandingstruck een hogere omslagprestatie dan een elektrische heftruck. Er is echter 1 elektrische heftruck die een hogere omslagprestatie heeft en dat is onze nieuwe elektrische STILL RX60
  • Het aantal werkuren per volle tank/volle accu is bij een verbrandingsmotor heftruck hoger;
  • En als laatste is de aanschafprijs van een diesel- of lpg heftruck iets goedkoper dan een elektrische heftruck.

De nadelen van een verbrandingsmotor heftruck:

  • Diesel- en LPG-heftrucks mogen officieel niet binnen worden gebruikt door de uitstoot van roetdeeltjes in afgeslote ruimtes. Een diesel- of LPG heftruck mag uitsluitend gebruikt worden in de buitenlucht of onder een overkapping met 2 afgesloten wanden.
  • Uitstoot van emissies;
  • Harder geluid;
  • Total cost of ownership ligt lager dan een elektrische heftruck.

Wij helpen u graag met de aanschaf van een nieuwe of gebruikte heftruck.
Betrouwbaarheid en full service staat bij ons hoog in het vaandel. Mocht u interesse hebben om een heftruck te huren of aan te schaffen?
Neem vooral contact met ons op via onze vertegenwoordiger Mattijs Bleijendaal, of loop een van onze vestigingen binnen.

Vertegenwoordiger Intern Transport
Mattijs Bleijendaal

Telefonisch/WhatsApp: 06-46751294 of per e-mail: m.bleijendaal@kraakman.com

Kraakman

Kraakman BV is John Deere dealer in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Limburg en een stuk van Noord-Brabant en Gelderland met op dit moment vestigingen in Zuidoostbeemster, Middenmeer, Koudekerk aan den Rijn, Voorhout, ‘t Zand, de Kwakel, Lieshout, Haelen, Wijchen, Wittem, Soesterberg, Biervliet, Steenbergen, Wolphaartsdijk, Maasdam en Nieuwe-Tonge.

lees meer over Kraakman.