RX60 – De Sprinter

Een primeur!
Voor het eerst sinds 31 jaar is een elektrische heftruck productiever dan een heftruck met verbrandingsmotor. De nieuwe RX60 is in een onafhankelijke test, de beste heftruck in productiviteit gebleken! De STILL RX60 heftrucks zijn standaard uitgevoerd met twee 8,5 kW AC aandrijfmotoren en een hydrauliekmotor van 20 kW, voor exceptioneel snelle acceleratie en hefsnelheden. Die nieuwste STILL RX60 modellen hebben wij binnen!

Emissievrij en duurzaamheid
In de High-Performance uitvoering zijn er zelfs twee 10,5 kW AC aandrijfmotoren beschikbaar en een hydrauliekmotor van 25 kW. Deze heftruck is dan ook productiever dan een heftruck met verbrandingsmotor. Daardoor kunnen we voldoen aan de trend om meer emissievrije vorkheftrucks aan te bieden, voor de duurzaamheidsdoelstellingen van onze klanten. Deze heftruck is zo zuinig dat je makkelijk een hele dag kunt werken op één batterijlading.

Sensationele prestaties
De STILL RX60 modellen zijn al jaren een succesnummer als het gaat om vorkheftrucks met een laadvermogen van 2,5 tot 3,5 ton. Nieuwe ontwikkelingen resulteerde in deze prachtige ‘dieselkiller’.
De actieve koeling en de geoptimaliseerde krachtoverbrenging zorgen voor sensationeel korte reactie tijden en een zeer fijngevoelige bediening. De STILL heftruck heeft een snelstartmodus. De chauffeur kan de heftruck verlaten zonder de handrem aan te moeten trekken.
Bij het opstappen ontgrendelt de handrem automatisch.

Niet storingsgevoelig
De stabiele heftruck heeft weinig onderhoud nodig door ingekapselde elektrische componenten. Hierdoor heeft U zeer lage onderhoudskosten en blijven alle elektrische componenten goed werken in een stoffige of vochtige omgeving. Een heftruck die dus niet storingsgevoelig is!

Ergonomische werkplek
De cabine van de RX60 is aangepast en voorzien van extreem royale beenruimte, voor fijne bediening en voor het op- en afstappen. Het lage schutbord, het smalle vorkenbord en een geoptimaliseerde positionering van de bedieningselementen en displays, zorgen voor een aanzienlijk verbeterd zicht naar voren en naar boven.

Makkelijke bediening
Het vernieuwde display aan de armleuning toont alle benodigde informatie. Met de grote knoppen is het makkelijk te bedienen en zijn de rij-, hef- en acceleratiesnelheden snel te regelen. Voor een snelle weergave van de maximale hefhoogte per schuur of loods, zijn favorieten in te stellen, of bijvoorbeeld een overzicht van hoeveel kilogram goederen er zijn getild op een dag of een uur.

Wilt u een elektrische heftruck kopen of huren met de hoogste productiviteit die er te krijgen is? Kom kijken in onze showroom in ’t Zand of vraag een demo aan.

Via deze link kunt u de onafhankelijke heftruck test van de nieuwe RX60 bekijken:

Benieuwd naar onze nieuwe modellen? Neem contact op met Mattijs Bleijendaal via
m.bleijendaal@kraakman.com
tel:06-4675 1294

Heftruck tweedehands | heftruck occasion | gebruikte heftruck | heftruck kopen | heftruck lease

Kraakman

Kraakman BV is John Deere dealer in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Limburg en een stuk van Noord-Brabant en Gelderland met op dit moment vestigingen in Zuidoostbeemster, Middenmeer, Koudekerk aan den Rijn, Voorhout, ‘t Zand, de Kwakel, Lieshout, Haelen, Wijchen, Wittem, Soesterberg, Biervliet, Steenbergen, Wolphaartsdijk, Maasdam en Nieuwe-Tonge.

lees meer over Kraakman.