Drukte tijdens de oogstverwerking? Huur een heftruck!

Heeft u een extra diesel vorkheftruck, elektrische vorkheftruck of elektrische pompwagen nodig? Met een gehuurde extra heftruck zijn de pieken tijdens de verwerkingstijd goed op te vangen. De meeste verhuur-heftrucks zijn voorzien van een groot aantal opties. Dat is zeer prettig als je bijvoorbeeld met digitale voorraadregistratie werkt of als je kisten 5 meter hoog weg wilt zetten. Kraakman is uw STILL heftruck dealer in de buurt.

Huurtips
#1 – Welk type?
Als u een pompwagen of heftruck bij ons huurt, kunt u kiezen uit verschillende types. Zowel de elektrische als diesel heftrucks hebben een voordelige huurprijs. Kies voor een 2-tons heftruck met 3 wielen voor relatief lichte ladingen, in krappe ruimtes en gangpaden. Voor zwaardere belastingen hebben wij het elektrische STILL RX60 model staan, uitgevoerd van 2,5 ton tot 3,5 ton. Voor continue inzetbaarheid bij buitenwerkzaamheden kunt u ook kiezen voor een diesel vorkheftruck.

#2 – Wat voor voorzetapparatuur?
Voor specifieke situaties kan ook bepaalde voorzetapparatuur op de heftruck gemonteerd worden; een kistenkantelaar, een vorkversteller, telescopische lepels of lepels met weegsysteem. Voor een laag tarief kunt u de heftruck huren, zo compleet als u nodig hebt.

#3 – Flexibel huren
Bij Kraakman kunt u kiezen voor een korte of lange huurtermijn van uw intern transportmiddel. Al vanaf € 22,50 per dag (excl. BTW en transportkosten) huurt u een heftruck. Een dag, een week of een jaar een heftruck huren is allemaal mogelijk bij Kraakman!
Voorkom daarmee stilstand en hoge investeringskosten. Onze trucks voldoen allemaal aan een VA-keur en aan alle technische eisen om veilig te kunnen werken. Werkt u met wisselbatterijen? Wij kunnen voor de huurperiode altijd een extra batterij met wisselframe meeleveren.
Wilt u een (extra) diesel vorkheftruck, elektrische vorkheftruck of elektrische pompwagen huren, in de Kop van Noord-Holland, West-Friesland, Kennemerland, Zaanstreek of in de Bollenstreek? Met 7 vestigingen in Noord- en Zuid-Holland zijn wij altijd dichtbij, om u te voorzien van een oplossing op maat.

Neem vooral contact met mij op voor informatie en/of advies.

Mattijs Bleijendaal
m.bleijendaal@kraakman.com
tel:06-4675 1294

Kraakman

Kraakman BV is John Deere dealer in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Limburg en een stuk van Noord-Brabant en Gelderland met op dit moment vestigingen in Zuidoostbeemster, Middenmeer, Koudekerk aan den Rijn, Voorhout, ‘t Zand, de Kwakel, Lieshout, Haelen, Wijchen, Wittem, Soesterberg, Biervliet, Steenbergen, Wolphaartsdijk, Maasdam en Nieuwe-Tonge.

lees meer over Kraakman.