Kraakman Perfors Voorhout is al jarenlang een begrip in de regio. Vorig jaar is de naam Kraakman Perfors overgegaan in Kraakman B.V..
Vanwege het feit dat de vestiging in Voorhout uit haar jasje begon te groeien zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe centraal gelegen locatie.

Uiteindelijk zijn we terecht gekomen op een mooie zichtlocatie in Hillegom, waarbij alle activiteiten van onze dienstverlening goed tot hun recht komen.
De voor u vertrouwde gezichten van de vestiging verhuizen met u mee. Zij verwelkomen u vanaf maandag 3 mei 2021 en adviseren u graag op ons nieuwe adres.

Arnoudstraat 10, 2182 DZ Hillegom

In de nieuwe vestiging vindt u het volledige dienstenpakket voor particulieren en zakelijke klanten omtrent landbouw, tuin&park, golf en grondverzet machines.
Met de ruime en representatieve showroom en een volledig uitgeruste werkplaats, voldoet de vestiging volledig aan de wensen van zowel de medewerkers als u als klant.

Tot aan de verhuizing blijft Kraakman Voorhout het adres voor service, reparaties, onderdelen en aankoop van uw machines.

Meer informatie over de verhuizing vindt u op Facebook.com/kraakmanbv.
U kunt ook contact opnemen met uw contactpersoon per telefoon: 0252-211 288.

Kraakman

Kraakman BV is John Deere dealer in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Limburg en een stuk van Noord-Brabant en Gelderland met op dit moment vestigingen in Zuidoostbeemster, Middenmeer, Koudekerk aan den Rijn, Voorhout, ‘t Zand, de Kwakel, Lieshout, Haelen, Wijchen, Wittem, Soesterberg, Biervliet, Steenbergen, Wolphaartsdijk, Maasdam en Nieuwe-Tonge.

lees meer over Kraakman.