Het bedrijf

Kraakman Perfors. is een fusiebedrijf van 8 verschillende John Deere dealers in Noord- en Zuidholland. Op het moment zijn er vestigingen in Zuidoostbeemster, Middenmeer, Koudekerk aan den Rijn, Voorhout, t’ Zand  en Soesterberg.

Op al onze vestigingen hebben wij een goed uitgeruste werkplaats en een goed georganiseerd magazijnbeheer, waardoor wij in staat in no- time al onze klanten een snelle en deskundige service te verlenen.

Tevens hebben onze vestigingen een shop, met daarin alle producten die een professionele of particuliere klant nodig heeft in- en om zijn erf.

Op dit moment bestaat het team van Kraakman Perfors BV. uit 95 personen en hebben wij een zeer gevarieerd klantenbestand komende uit de veehouderij, akkerbouw, bollensector, waterschappen, gemeentes, loonbedrijven en de weg en waterbouw en golfclubs.

De hoofdactiviteit van het bedrijf is en blijft het verkopen van de John Deere producten waar wij nog steeds trots op zijn.

Landbouw
Kraakman Perfors biedt een volledig productgamma voor de land- en tuinbouw. Van tractoren tot hakselaars, van aardappelrooimachines tot grasmaaimachines en van opraapwagens tot spuiten; voor elke klus hebben wij de juiste machine. Veehouders, akkerbouwers, bollentelers en loonwerkers vormen slechts een kleine greep uit ons klantenbestand.

Ons hoofdmerk is John Deere, dat al sinds 1837 toegewijd is aan iedereen die verbonden is aan het land. De tractoren van dit merk zijn niet te evenaren, of het nu gaat om compacte, middelgrote, grote of gespecialiseerde machines. Verder bieden we van John Deere onder meer maaidorsers, veldspuiten, voorladers en zelfrijdende veldhakselaars.
Ook voor een groot aantal andere kwaliteitsmerken bent u bij ons aan het juiste adres. Denk hierbij aan de kipwagens van Beco, laadmachines van Manitou, knikladers van AVANT of de aardappelrooiers van AVR.

Onze deskundige, goed opgeleide verkopers helpen u een juiste keuze te maken bij het uitbreiden of vernieuwen van uw machinepark. Naast nieuwe machines bieden wij ook een uitgebreid assortiment van occasions van diverse merken.

Heeft u een machine gevonden? Dan kunt u rekenen op een hoge leveringssnelheid en goede en heldere garantievoorwaarden. Ook voor service en onderhoud zijn wij uw partner. Dankzij goed uitgeruste werkplaatsen, moderne servicewagens, een grote onderdelenvoorraad en uitgekiend magazijnbeheer zijn wij u altijd snel en goed van dienst. Onze VCA-certificering is het bewijs van onze grote aandacht voor kwaliteit.

Golf, tuin en park
Kraakman Perfors is dé expert in tuin- en parkmachines. Waterschappen, gemeenten, hoveniers en aannemers in de grond-, weg- en waterbouw vertrouwen op ons uitgebreide aanbod van kwaliteitsmerken. Ook hier speelt John Deere een centrale rol in ons assortiment.

Van dit gewaardeerde merk bieden wij professionele maaiers, multifunctionele compacttractoren en gators. Daarnaast leveren we onder meer maaiers van Spearhead, kipwagens van Beco, beregeningsmachines van AP, houtversnipperaars van Jensen en minigravers van Yanmar. Ook voor kettingzagen, bladblazers of de tuingereedschappen van De Groene Hand bent u bij ons aan het juiste adres.

Alles voor golfbanen
Ook voor eigenaren van golfbanen hebben wij alle benodigde machines. Van John Deere bieden wij bijvoorbeeld fairwaymaaiers, greenmaaiers, golfspuiten en trim-, surrounds- en roughtzitmaaiers. Hiermee bent u verzekerd van een prachtige golfbaan en tevreden bezoekers.

Particulier
Ook als particulier bent u van harte welkom bij Kraakman Perfors. Wij bieden alle benodigde machines voor uw tuin en gazon, zoals gazonmaaiers, zitmaaiers, duwmaaiers, verticuteermachines, motorkettingzagen, bladblazers, hogedrukreinigers en schrobmachines. Wij leveren het complete programma van merken als Viking, Stihl en Kärcher. Daarnaast kunt u ook voor werkkleding, gereedschap, schoeisel of speelgoed bij ons terecht. Onze vestigingen hebben een uitgebreide winkel, waar u alle producten vindt die u nodig heeft. Naast nieuwe machines is ook ons aanbod van occasions zeer groot.

Geschiedenis
Kraakman Perfors bouwt op een geschiedenis van maar liefst 90 jaar en is ontstaan door de samenvoeging van een aantal John Deere-dealers in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Onze vestigingen vindt u in Zuidoostbeemster, ’t Zand, Koudekerk aan den Rijn, Bakkum, Soesterberg, Voorhout, De Cocksdorp (Texel) en onze nieuwste aanwinst Agriport 127 te Middenmeer.

In onze acht vestigingen vindt iedereen de machine die hij nodig heeft.

Kraakman Perfors levert uitsluitend A-merken. De nadruk ligt daarbij op het gerenommeerde merk John Deere, waarvan wij exclusief dealer zijn in onze regio. Daarnaast leveren wij ook een groot aantal andere kwaliteitsmerken, zoals Stihl, AVR, Spearhead, Jensen, Pottinger, Tielbürger, Ammann, Still en Avant. Naast nieuwe machines bent u ook voor occasions en verhuur bij ons aan het juiste adres.

Of u nu boer, aannemer of particulier bent, u wilt uw werkzaamheden perfect uitvoeren. Daarom heeft u een machine nodig die naadloos aansluit op uw wensen en behoeften. Kraakman helpt u deze te vinden. Want naast een uitgebreid aanbod van A-merken bieden wij ook uitstekende dienstverlening.

Dankzij onze acht vestigingen zit Kraakman Perfors altijd bij u in de buurt. Stap gerust eens binnen, u bent van harte welkom. Heeft u liever dat wij naar u toe komen? Dat kan ook. We beschikken over een groot aantal demomodellen, zodat u de nieuwste modellen op uw eigen bedrijf kunt zien én ervaren.

Kraakman

Kraakman BV is John Deere dealer in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Limburg en een stuk van Noord-Brabant en Gelderland met op dit moment vestigingen in Zuidoostbeemster, Middenmeer, Koudekerk aan den Rijn, Voorhout, ‘t Zand, de Kwakel, Lieshout, Haelen, Wijchen, Wittem, Soesterberg, Biervliet, Steenbergen, Wolphaartsdijk, Maasdam en Nieuwe-Tonge.

lees meer over Kraakman.