De nieuwste STILL RX60 heftruck wint IFOY Award 2020

In de categorie Counter Balanced Truck is de nieuwe STILL RX60 2.5 – 3.5t., verkozen tot winnaar!

De conclusie was duidelijk:

“Met de RX 60-25 in de high performance versie stelt STILL de norm voor de benchmark voor elektrische trucks in dit segment. Nog nooit was een elektrische vorkheftruck zo productief. Voeg daarbij de voordelen van een laag geluidsniveau, flexibiliteit, lagere kosten voor elektriciteit in vergelijking met diesel of gas, eenvoudige bediening, minder onderhoud en een zeer betrouwbare bediening. Alle criteria voor een diesel killer worden dus gecombineerd”, was het oordeel van de internationale jury. Met de nieuwe elektrische truck in de gewichtsklasse 2,5 tot 3,5 t biedt STILL een serieus alternatief voor vorkheftrucks met verbrandingsmotoren. De juryleden waren vooral onder de indruk van de hefsnelheid die de RX 60 bereikt met zijn 25 kW pompmotor. Het testteam meet een snelheid zonder belasting van meer dan 66 cm/s en beoordeelt: “Een record in deze klasse”

De STILL RX 60-25/35 zet ook een nieuwe standaard in de geteste combinatie van acceleratie, rijden en tillen. In deze test werd een productiviteit van 363 pallets in acht uur bereikt. “De gemeten productiviteit is nog nooit zo hoog geweest in de IFOY-test,” was de conclusie van de jury.

Klik hier voor het gedetailleerde verslag van de test

Wilt u onze nieuwste RX60 eens proberen? Vraag uw demo aan bij onze vertegenwoordiger.
Mattijs Bleijendaal
m.bleijendaal@kraakman.com
06-46751294

Kraakman

Kraakman BV is John Deere dealer in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Limburg en een stuk van Noord-Brabant en Gelderland met op dit moment vestigingen in Zuidoostbeemster, Middenmeer, Koudekerk aan den Rijn, Voorhout, ‘t Zand, de Kwakel, Lieshout, Haelen, Wijchen, Wittem, Soesterberg, Biervliet, Steenbergen, Wolphaartsdijk, Maasdam en Nieuwe-Tonge.

lees meer over Kraakman.