You are here:    Home      Alle categorieen      De Kennemer Duincampings, duurzaamheid en Kraakman Perfors

De Kennemer Duincampings, duurzaamheid en Kraakman Perfors

26 januari 2016
Published in Alle categorieen

De Kennemer Duincampings gaan elektrisch.
Castricum, 15 januari 2016

Afgelopen week is het gemotoriseerd gereedschap op Camping Bakkum en Camping Geversduin vervangen door elektrisch gereedschap, geleverd door Kraakman Perfors BV.

 ’s Ochtends wakker worden van het geluid van de bosmaaier is er op de campings Bakkum en Geversduin niet meer bij. Het gemotoriseerde gereedschap zoals de bosmaaier en de bladblazer zijn ingeruild voor elektrische versies. De keuze voor elektrisch gereedschap is snel gemaakt. Niet alleen is het veel stiller, het is ook beter voor het milieu, doordat het minder brandstof verbruikt. De medewerkers zijn er blij mee, de elektrische variant is minder zwaar en daardoor makkelijker te hanteren.

De Kennemer Duincampings vinden duurzaamheid belangrijk. Ook in hun relatie met leveranciers. Kraakman Perfors BV is een lokale ondernemer waar prettig mee wordt samen gewerkt. De oude gereedschappen zijn door hen ingenomen. Ook de stokkettingzaag en de kleine kettingzaag zijn omgeruild voor de elektrische versie.

Er zal in de winter wel nog wat gebrul van kettingzagen en grondboren te horen zijn. Hiervan zijn nog geen elektrische versies beschikbaar.

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Kraakman

Kraakman BV is John Deere dealer in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Limburg en een stuk van Noord-Brabant en Gelderland met op dit moment vestigingen in Zuidoostbeemster, Middenmeer, Koudekerk aan den Rijn, Voorhout, ‘t Zand, de Kwakel, Lieshout, Haelen, Wijchen, Wittem, Soesterberg, Biervliet, Steenbergen, Wolphaartsdijk, Maasdam en Nieuwe-Tonge.

lees meer over Kraakman.