You are here:    Home      coronavirus Copy

coronavirus Copy

FAQ COVID-19

De maatregelen die de overheid heeft ingesteld, om het cornonavirus (COVID-19) in te krimpen, hebben gevolgen voor bedrijven en organisaties door heel Nederland. Graag informeren we u over onze maatregelen om bij te dragen aan het inperken van deze besmetting.

Werkplaats en vestigingsbezoek:

Uw machine staat voor onderhoud en/of reparatie?
Dit is geen probleem. Wij vertrouwen er op dat u geen bezoek brengt als u twijfelt aan uw eigen gezondheid. We verwachten dat u, net als wij zich aan de voorschriften van het RIVM houdt. De openingstijden van onze vestigingen blijven ongewijzigd.

Uw machine heeft onderhoud en/of reparatie nodig?
Onze service blijft zoals u van ons gewend bent. Neem telefonisch contact op met een van onze vestiging voor het maken van een afspraak. We voeren de werkzaamheden veelal op locatie uit, tijdens deze locatie bezoeken houden we ons aan de voorschriften van het RIVM.

Ik heb onderdelen nodig, kan ik deze ophalen?
We zijn als Kraakman continu in beweging om onze servicegraad te waarborgen. Daarmee introduceren we vanaf 17 maart een tijdelijke partsservice. Heeft u onderdelen nodig, neem dan telefonisch contact op met een van onze vestigingen. Wij zorgen ervoor dat de onderdelen dezelfde dag (mits voorradig en voor 10:00 uur besteld) bij u geleverd wordt. Onderdelen die niet voorradig zijn en/of na 10 uur besteld, worden de volgende dag bezorgd. Voor de tijdelijke partsservice brengen wij geen verzendkosten in rekening.

Ik wil de onderdelen liever zelf afhalen op een van de vestigingen van Kraakman?
Mocht u liever de onderdelen zelf willen afhalen op een van onze vestigingen, dan is dat uiteraard mogelijk. Wel verzoeken wij u om voorafgaand telefonisch contact op te nemen met een van onze magazijnmedewerkers, voor verdere instructies.

Wordt mijn nieuwe machine afgeleverd?
Reeds geplande afleveringen zullen hun doorgang vinden, inclusief een beknopte uitleg. Uitgebreid systeem uitleg, een-op-een komt nader te vervallen.

Wat doet Kraakman voor haar medewerkers?
Wij zorgen er te allen tijde voor dat we geen medewerkers aan het werk hebben die symptomen zoals neusverkoudheid, hoesten & koorts en keelpijn vertonen.

Ik wil graag de medewerkers van Kraakman spreken.
In het geval dat u met een van onze medewerkers wilt spreken, laten we dit in eerste instantie zoveel mogelijk digitaal/online verlopen, via telefoon, email, of app.

Bij u op bezoek:

Komt de vertegenwoordiger nog bij mij langs?
Zonder vooraf gemaakte afspraken bezoeken wij u niet. We houden ons tijdens de bezoeken – waarbij een afspraak is gemaakt – aan de richtlijnen van het RIVM. We komen graag bij u langs mits u geen symptomen heeft, er wordt een fysieke afstand bewaard, schudden geen handen en houden rekening met hygiënische maatregelen.

We vertrouwen er op u voldoende te hebben geïnformeerd. Daarnaast bedanken wij u alvast voor uw medewerking!

Comments are closed.

Kraakman

Kraakman BV is John Deere dealer in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Limburg en een stuk van Noord-Brabant en Gelderland met op dit moment vestigingen in Zuidoostbeemster, Middenmeer, Koudekerk aan den Rijn, Voorhout, ‘t Zand, de Kwakel, Lieshout, Haelen, Wijchen, Wittem, Soesterberg, Biervliet, Steenbergen, Wolphaartsdijk, Maasdam en Nieuwe-Tonge.

lees meer over Kraakman.