Landbouw

Tuin, Park & Sport

Golfmachines

Particulier

Intern Transport

Construction Equipment

Kraakman Perfors is een fusiebedrijf van John Deere dealers in Noord- en  Zuid-Holland en Utrecht. Op dit moment zijn er 7 vestigingen.

Onze werkplaatsen zijn ingericht met de modernste arbeidsmiddelen tevens hebben ze een goed georganiseerd magazijnbeheer.

Kraakman Perfors heeft een aantal webshops. JDParts, Kraakman Shop, Stihl,  De Groene Hand en Kramp . Neem eens ’n kijkje.

Kraakman Perfors is altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Kijk hier voor de openstaande vacatures bij onze vestigingen.

Op deze pagina houdt Kraakman Perfors u altijd op de hoogte van nieuwtjes, aanbiedingen, acties en de laatste modellen

Wij zijn officieel dealer van Goupil 100% elektrische bedrijfsvoertuigen in de provincie Utrecht. Deze dragen bij aan de duurzaamheid van uw bedrijf.

Landbouw-, tuin- en parkmachines

Kraakman Perfors BV is leverancier van diverse soorten landbouwmachines voor de land- en tuinbouw, tuin en parkmachines voor onder andere hoveniers, aannemers en overheden en golfmachines voor beheerders van golfbanen. Daarnaast leveren we voor particulieren diverse machines voor tuin en gazon

John Deere Dealer

Kraakman Perfors BV is John Deere dealer in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht met op dit moment vestigingen in Zuidoostbeemster, Middenmeer, Koudekerk aan den Rijn, Voorhout, ‘t Zand, de Kwakel en Soesterberg. Kom langs in onze showrooms om de diverse machines te ervaren en met een specialist te praten.

Ons hoofdmerk is John Deere, een wereldwijd bekend merk dat als sinds 1837 toegewijd is aan iedereen die verbonden is aan het land. De kwaliteit van de tractoren van John Deere zijn ongeëvenaard. We bieden daarnaast van John Deere onder andere maaidorsers, veldspuiten, voorladers en zelfrijdende veldhakselaars.

Nieuwe en gebruikte machines

We leveren zowel nieuwe als gebruikte machines. Kijk hier voor ons aanbod in gebruikte tuin en parkmachines, gebruikte landbouwmachines of gebruikte machines voor intern transport.

Diverse merken

Hieronder ziet u alle merken die wij leveren. Bekijk ook eens onze Stihl aanbiedingen (oa. bladblazers, heggenscharen en kettingzagen)

Kraakman Perfors

Kraakman Perfors is een John Deere dealer in Noord- & Zuid-Holland en Utrecht. Op het moment zijn er vestigingen in 't Zand, Middenmeer, Middenbeemster, de Kwakel, Koudekerk aan den Rijn, Voorhout en Soesterberg.

lees meer over Kraakman Perfors