You are here:    Home      Alle categorieen      GroenTechniek Holland 12 t/m 14 september 2017

GroenTechniek Holland 12 t/m 14 september 2017

12 juli 2017

Van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 september 2017 vindt de derde editie van GroenTechniek Holland plaats, Nederlands grootste vakbeurs voor professionals in de openbare groen/grijze ruimte.

Kraakman Perfors is hier gezamenlijk te vinden met noordelijke collegadealer Groenoord, waar wij staan vertegenwoordigd voor John Deere Nederland. Tevens kunt u bij ons op de stand terecht voor onze gerenommeerde merken GKB en Roberine.

Kom langs op onze stand (nr. 2.10) en wij laten u graag kennis maken met alle nieuwigheden en actuele items onder het genot van een hapje en een drankje.

Tot dan!

Verkoopteam Tuin & Park

Kraakman Perfors BV

 

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Over ons

Kraakman Perfors BV is een fusiebedrijf van diverse John Deere dealers in Noord- en Zuid-Holland. Op het moment zijn er vestigingen in Zuidoostbeemster, Middenmeer, Koudekerk aan den Rijn, Voorhout, t’ Zand, Bakkum en Soesterberg. Op al onze vestigingen hebben wij een compleet uitgeruste werkplaats en een goed georganiseerd magazijnbeheer, waardoor wij in staat in no-time al onze klanten een snelle en deskundige service te verlenen.

Aanmelden voor onze Nieuwsbrief

Contact

Kraakman Perfors B.V.
Beijneslaan 169 a
1947 HK Beverwijk
T. 085-4879157
E info@kraakman.com